Іван Крулько: «Батьківщина» готується захищати результати голосування і не допустити фальшування Банковою - «Мир» » «Новости Дня»
Клементина
Опубликовано: 18:01, 12 марта 2019
Мир / Украина

Іван Крулько: «Батьківщина» готується захищати результати голосування і не допустити фальшування Банковою - «Мир»

Контроль на виборах матиме надзвичайно велике значення і «Батьківщина» серйозно готується захищати результати голосування і не допустити фальшування Банковою. Про це під час...
Іван Крулько: «Батьківщина» готується захищати результати голосування і не допустити фальшування Банковою - «Мир»

Контроль на виборах матиме надзвичайно велике значення і «Батьківщина» серйозно готується захищати результати голосування і не допустити фальшування Банковою.


Про це під час «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK сказав заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько.


Зокрема, Юлія Тимошенко вже підписала з демократичними кандидатами угоду про спільну роботу на виборчих дільницях.


«Ми зацікавлені, щоб підрахунок відбувся чесно. І дуже важливо, щоб не відбулось так, коли бюлетені за Юлію Тимошенко будуть потрапляти у стопку, наприклад, за Юрія Тимошенка, якого Банкова зареєструвала навмисно, щоб відбирати голоси у лідера «Батьківщини», - сказав він і пояснив, що літні люди можуть плутатись у довжелезному бюлетені і не знати, куди галочку поставити, коли два прізвища однакові.


Свідченням цьому, за словами народного депутата, є те, що Юрій Тимошенко позичив нібито 2,5 млн грн на виборчий фонд у людей з одного округу в Одеській області, тоді як сам він родом із Коломиї. Він не проводить агітації і при цьому зареєстрував цілу армію членів ОВК, сказав Іван Крулько. Про невипадкову реєстрацію Юрія Тимошенка кандидатом у президенти свідчить і опитування соцгрупи КМІС на замовлення Порошенка.


«Юрію Тимошенко поставили 2,7% рейтинг, а Садовому - 2,4%. У вас не виникало питання, звідки така фантастика? А звідти, що близько 3% Юлії Тимошенко планують перекласти у стопку за Юрія Тимошенка», - переконаний заступник Голови партії.



ba.org.ua






...

Контроль на виборах матиме надзвичайно велике значення і «Батьківщина» серйозно готується захищати результати голосування і не допустити фальшування Банковою. Про це під час «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK сказав заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько. Зокрема, Юлія Тимошенко вже підписала з демократичними кандидатами угоду про спільну роботу на виборчих дільницях. «Ми зацікавлені, щоб підрахунок відбувся чесно. І дуже важливо, щоб не відбулось так, коли бюлетені за Юлію Тимошенко будуть потрапляти у стопку, наприклад, за Юрія Тимошенка, якого Банкова зареєструвала навмисно, щоб відбирати голоси у лідера «Батьківщини», - сказав він і пояснив, що літні люди можуть плутатись у довжелезному бюлетені і не знати, куди галочку поставити, коли два прізвища однакові. Свідченням цьому, за словами народного депутата, є те, що Юрій Тимошенко позичив нібито 2,5 млн грн на виборчий фонд у людей з одного округу в Одеській області, тоді як сам він родом із Коломиї. Він не проводить агітації і при цьому зареєстрував цілу армію членів ОВК, сказав Іван Крулько. Про невипадкову реєстрацію Юрія Тимошенка кандидатом у президенти свідчить і опитування соцгрупи КМІС на замовлення Порошенка. «Юрію Тимошенко поставили 2,7% рейтинг, а Садовому - 2,4%. У вас не виникало питання, звідки така фантастика? А звідти, що близько 3% Юлії Тимошенко планують перекласти у стопку за Юрія Тимошенка», - переконаний заступник Голови партії. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика