Партія «Батьківщина» оголосила першу п’ятірку свого списку - «Мир» » «Новости Дня»
Ефросинья
Опубликовано: 12:15, 10 июня 2019
Мир / Украина

Партія «Батьківщина» оголосила першу п’ятірку свого списку - «Мир»

Партія ВО «Батьківщина» під час XIV з'їзду партії представила першу п'ятірку учасників політсили, які братимуть участь у дострокових виборах Верховної Ради 21 липня 2019 року. Перша п'ятірка списку...
Партія «Батьківщина» оголосила першу п’ятірку свого списку - «Мир»
Партія «Батьківщина» оголосила першу п’ятірку свого списку - «Мир»

Партія ВО «Батьківщина» під час XIV з'їзду партії представила першу п'ятірку учасників політсили, які братимуть участь у дострокових виборах Верховної Ради 21 липня 2019 року.


Перша п'ятірка списку партії:


Юлія Тимошенко;


Сергій Тарута;


Валентин Наливайченко;


Сергій Соболєв;


Олена Кондратюк.


«Я пишаюсь нашою командою. Якби нам сьоогодні треба було очолювати становлення та відродження України, у нас доба би пішла на те, щоб запропонувати країні рецепт найкращих фахівців. Це велика сила нашої команди. Ми віримо, що можливо змінити все», - заявила Юлія Тимошенко.




Водночас третій номер списку Валентин Наливайченко заявив під час з'їзду партії: «Ця команда має визнаний всіма фахівцями план дій для країни - «Новий курс України». Він для країни професіоналів, для країни патріотів. І тому наше місце тут і зараз із цим курсом рухатися вперед».


За його словами, сьогодні українці прагнуть справедливості і зміни, за які так довго боролися.


«Я чітко переконаний і знаю людину, яка ніколи і нічим не зрадила жодного українця. Юлія Тимошенко завжди була і є проти корупції. І ціною життя, посад зупиняла корупціонерів», - наголосив він.


Політик нагадав, як саме за прем'єрства Юлії Тимошенко була зупинена контрабанда, не було офшорів у можновладців, саме тоді підвищувались зарплати, пенсії, соцгарантії.


Зі свого боку Сергій Тарута зазначив, що на президентських виборах країна обрала реальні зміни, а для цього треба, щоб прийшли до влади професійні люди, які доказали своїм життям успіх.


За його словами, команда «Батьківщини» відрізняється від інших команд тим, що в них є ноу-хау: «Вони знають, як робити, що робити. І є команда для цього. «Новий курс», стратегія розвитку країни - це те, що може врятувати нашу країну. Ми переможемо».



ba.org.ua


...

Партія ВО «Батьківщина» під час XIV з'їзду партії представила першу п'ятірку учасників політсили, які братимуть участь у дострокових виборах Верховної Ради 21 липня 2019 року. Перша п'ятірка списку партії: Юлія Тимошенко; Сергій Тарута; Валентин Наливайченко; Сергій Соболєв; Олена Кондратюк. «Я пишаюсь нашою командою. Якби нам сьоогодні треба було очолювати становлення та відродження України, у нас доба би пішла на те, щоб запропонувати країні рецепт найкращих фахівців. Це велика сила нашої команди. Ми віримо, що можливо змінити все», - заявила Юлія Тимошенко. Водночас третій номер списку Валентин Наливайченко заявив під час з'їзду партії: «Ця команда має визнаний всіма фахівцями план дій для країни - «Новий курс України». Він для країни професіоналів, для країни патріотів. І тому наше місце тут і зараз із цим курсом рухатися вперед». За його словами, сьогодні українці прагнуть справедливості і зміни, за які так довго боролися. «Я чітко переконаний і знаю людину, яка ніколи і нічим не зрадила жодного українця. Юлія Тимошенко завжди була і є проти корупції. І ціною життя, посад зупиняла корупціонерів», - наголосив він. Політик нагадав, як саме за прем'єрства Юлії Тимошенко була зупинена контрабанда, не було офшорів у можновладців, саме тоді підвищувались зарплати, пенсії, соцгарантії. Зі свого боку Сергій Тарута зазначив, що на президентських виборах країна обрала реальні зміни, а для цього треба, щоб прийшли до влади професійні люди, які доказали своїм життям успіх. За його словами, команда «Батьківщини» відрізняється від інших команд тим, що в них є ноу-хау: «Вони знають, як робити, що робити. І є команда для цього. «Новий курс», стратегія розвитку країни - це те, що може врятувати нашу країну. Ми переможемо». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика