Політолог: Позиція Юлії Тимошенко щодо підтримки нового президента виглядає найбільш природньо - «Мир» » «Новости Дня»
Карл
Опубликовано: 16:41, 19 июня 2019
Мир / Украина

Політолог: Позиція Юлії Тимошенко щодо підтримки нового президента виглядає найбільш природньо - «Мир»

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко зі своєю позицією підтримки нової влади виглядає більш природньо, ніж інші великі гравці українського політикуму. Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив політолог,...
Політолог: Позиція Юлії Тимошенко щодо підтримки нового президента виглядає найбільш природньо - «Мир»
Політолог: Позиція Юлії Тимошенко щодо підтримки нового президента виглядає найбільш природньо - «Мир»

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко зі своєю позицією підтримки нової влади виглядає більш природньо, ніж інші великі гравці українського політикуму.


Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко.


«Більш природньою виглядає позиція Тимошенко. Вона з одного боку заявляє про готовність підтримати партію президента, діяти разом та як досвідчений політик допомагати чинному президенту. З іншого - у неї є відмінності: ідеологічні, політичні, в тому числі це акцент на соціальну проблематику. Тобто все те, чого, на мій погляд, бракує команді Зеленського. Тому в цьому сенсі в Тимошенко більш органічна позиція: є і своя особливість, в той же час готовність допомогти новому президенту», - констатував експерт.


В той же час, за його словами, заяви про співпрацю із командою нового президента для Петра Порошенка є скоріше питанням тактики і ідеологічної імітації.


«Адже коли ти сьогодні кажеш про підтримку, а наступного дня займаєшся тролінгом, це викликає лише недовіру», - пояснив експерт.


Також він нагадав, що Юлія Тимошенко підтримує президента не тільки на словах, а й конкретними голосуваннями у Верховній Раді.


«А як голосує БПП разом із «Народним фронтом»? Якраз проти ініціатив Зеленського. Ось вам ціна слів і реальні справи», - підсумував Володимир Фесенко.



Вечірні Вісті


...

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко зі своєю позицією підтримки нової влади виглядає більш природньо, ніж інші великі гравці українського політикуму. Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко. «Більш природньою виглядає позиція Тимошенко. Вона з одного боку заявляє про готовність підтримати партію президента, діяти разом та як досвідчений політик допомагати чинному президенту. З іншого - у неї є відмінності: ідеологічні, політичні, в тому числі це акцент на соціальну проблематику. Тобто все те, чого, на мій погляд, бракує команді Зеленського. Тому в цьому сенсі в Тимошенко більш органічна позиція: є і своя особливість, в той же час готовність допомогти новому президенту», - констатував експерт. В той же час, за його словами, заяви про співпрацю із командою нового президента для Петра Порошенка є скоріше питанням тактики і ідеологічної імітації. «Адже коли ти сьогодні кажеш про підтримку, а наступного дня займаєшся тролінгом, це викликає лише недовіру», - пояснив експерт. Також він нагадав, що Юлія Тимошенко підтримує президента не тільки на словах, а й конкретними голосуваннями у Верховній Раді. «А як голосує БПП разом із «Народним фронтом»? Якраз проти ініціатив Зеленського. Ось вам ціна слів і реальні справи», - підсумував Володимир Фесенко. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика