Григорій Немиря закликав визначити правовий статус політв‘язнів та надати їм соцгарантії - «Мир» » «Новости Дня»
Георгий
Опубликовано: 16:23, 11 июля 2019
Мир / Украина

Григорій Немиря закликав визначити правовий статус політв‘язнів та надати їм соцгарантії - «Мир»

Григорій Немиря закликав народних депутатів підтримати політичних в‘язнів - ухвалити законопроєкт, що надає правовий статус та соціальні гарантії особам, які незаконно позбавлені волі, заручники, або засуджені на...
Григорій Немиря закликав визначити правовий статус політв‘язнів та надати їм соцгарантії - «Мир»
Григорій Немиря закликав визначити правовий статус політв‘язнів та надати їм соцгарантії - «Мир»

Григорій Немиря закликав народних депутатів підтримати політичних в‘язнів - ухвалити законопроєкт, що надає правовий статус та соціальні гарантії особам, які незаконно позбавлені волі, заручники, або засуджені на тимчасово окупованих територіях України та за її межами (№8205)


«Ми багато чуємо - як всередині країни, так і на міжнародному рівні - як важливо захищати політичних в'язнів-громадян України, які незаконно утримуються на території РФ, а також в Криму і на Донбасі. Але за цією гучною риторикою ховається дуже прикрий факт: до сьогодні ці люди для держави де-юре не існують. Тому дуже важливо визначити правовий статус цієї категорії громадян України, механізм надання їм цього правового статусу та надання соціальних гарантій їм та членам їхніх сімей», - наголосив заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини з трибуни парламенту.


Пізніше Верховна Рада України ухвалила у першому читанні за основу зазначений законопроєкт. За відповідне рішення проголосувало 235 народних депутатів України, зокрема «Батьківщина» - у повному складі.


Нагадаємо, що Комітет з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин на своєму засіданні 19 грудня 2018 року розглянув законопроєкт №8205.


Ним пропонується визначити правовий статус осіб, які незаконно позбавлені волі незаконними збройними формуваннями або правоохоронними органами іноземної держави, заручники, або незаконно засуджені, порядок надання такого статусу та забезпечення соціального захисту вказаних осіб.


ba.org.ua


...

Григорій Немиря закликав народних депутатів підтримати політичних в‘язнів - ухвалити законопроєкт, що надає правовий статус та соціальні гарантії особам, які незаконно позбавлені волі, заручники, або засуджені на тимчасово окупованих територіях України та за її межами (№8205) «Ми багато чуємо - як всередині країни, так і на міжнародному рівні - як важливо захищати політичних в'язнів-громадян України, які незаконно утримуються на території РФ, а також в Криму і на Донбасі. Але за цією гучною риторикою ховається дуже прикрий факт: до сьогодні ці люди для держави де-юре не існують. Тому дуже важливо визначити правовий статус цієї категорії громадян України, механізм надання їм цього правового статусу та надання соціальних гарантій їм та членам їхніх сімей», - наголосив заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини з трибуни парламенту. Пізніше Верховна Рада України ухвалила у першому читанні за основу зазначений законопроєкт. За відповідне рішення проголосувало 235 народних депутатів України, зокрема «Батьківщина» - у повному складі. Нагадаємо, що Комітет з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин на своєму засіданні 19 грудня 2018 року розглянув законопроєкт №8205. Ним пропонується визначити правовий статус осіб, які незаконно позбавлені волі незаконними збройними формуваннями або правоохоронними органами іноземної держави, заручники, або незаконно засуджені, порядок надання такого статусу та забезпечення соціального захисту вказаних осіб. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика