«Батьківщина» готова допомогти уряду вдосконалити Державний бюджет-2020 - «Мир» » «Новости Дня»
Bootman
Опубликовано: 16:14, 20 сентября 2019
Мир / Украина

«Батьківщина» готова допомогти уряду вдосконалити Державний бюджет-2020 - «Мир»

Головний фінансовий документ країни на 2020 рік важко назвати бюджетом розвитку, оскільки уряд у його проекті не передбачив вирішення питання детінізації та деофшоризації української економіки, натомість збільшує...
«Батьківщина» готова допомогти уряду вдосконалити Державний бюджет-2020 - «Мир»
«Батьківщина» готова допомогти уряду вдосконалити Державний бюджет-2020 - «Мир»

Головний фінансовий документ країни на 2020 рік важко назвати бюджетом розвитку, оскільки уряд у його проекті не передбачив вирішення питання детінізації та деофшоризації української економіки, натомість збільшує тиск на малий та середній бізнес.


Про це під час брифінгу у Верховній Раді України повідомив народний депутат від фракції ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.


«Наразі в Кабміні не дослухалися до наших пропозицій щодо того, щоб природний газ власного видобутку скеровувався українському споживачеві. А це суттєво може допомогти у наповненні державної скарбниці», - розповів він.


Політик також наголосив на тому, що у бюджеті наступного року передбачена мінімальна пенсія на рівні 1669 грн при прожитковому рівні 2027 грн.


«Фракція ВО «Батьківщина» підготувала низку пропозицій для уряду щодо вдосконалення проекту Державного бюджету. І ми готові спільно працювати з монобільшістю у парламенті та урядовцями задля вдосконалення цього фінансового документу. Основне наше завдання, щоб кожен громадянин держави відчував покращення як власного, так і державного добробуту», - підсумував Михайло Цимбалюк.


ba.org.ua


...

Головний фінансовий документ країни на 2020 рік важко назвати бюджетом розвитку, оскільки уряд у його проекті не передбачив вирішення питання детінізації та деофшоризації української економіки, натомість збільшує тиск на малий та середній бізнес. Про це під час брифінгу у Верховній Раді України повідомив народний депутат від фракції ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк. «Наразі в Кабміні не дослухалися до наших пропозицій щодо того, щоб природний газ власного видобутку скеровувався українському споживачеві. А це суттєво може допомогти у наповненні державної скарбниці», - розповів він. Політик також наголосив на тому, що у бюджеті наступного року передбачена мінімальна пенсія на рівні 1669 грн при прожитковому рівні 2027 грн. «Фракція ВО «Батьківщина» підготувала низку пропозицій для уряду щодо вдосконалення проекту Державного бюджету. І ми готові спільно працювати з монобільшістю у парламенті та урядовцями задля вдосконалення цього фінансового документу. Основне наше завдання, щоб кожен громадянин держави відчував покращення як власного, так і державного добробуту», - підсумував Михайло Цимбалюк. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика