Альона Шкрум: Можлива «зрада» в реформі державної служби - «Мир» » «Новости Дня»
Sherlock
Опубликовано: 16:02, 23 сентября 2019
Мир / Украина

Альона Шкрум: Можлива «зрада» в реформі державної служби - «Мир»

Інформую вас про нову порцію можливої свіжої «зради» в реформі державної служби. Давно в нас її не було. Питання поправок до другого читання законопроекту про зміни до державні служби. А за моїм вже досвідом,...
Альона Шкрум: Можлива «зрада» в реформі державної служби - «Мир»
Альона Шкрум: Можлива «зрада» в реформі державної служби - «Мир»

Інформую вас про нову порцію можливої свіжої «зради» в реформі державної служби.


Давно в нас її не було. Питання поправок до другого читання законопроекту про зміни до державні служби.


А за моїм вже досвідом, зраду краще прибирати ще до того, як вона сталася. У такий собі спосіб pre-emptive strike.


З гарних новин - нам вдалося відстояти і конкурси на державної службу, і саму Комісію з вищого корпусу державної служби, яка проводитиме конкурс на вищу категорію державної служби, та пропонувати уряду 5 осіб з найкращими результатами для призначення.


Тільки от тепер пропонується у можливих поправках фактично віддати право формувати цю комісію - Президенту України.


Окрім одного члена комісії від Президента України, пропонується ще додати:


- представника НАДУ, визначеного Президентом особисто;


- фахівця з HR, визначеного особисто Президентом (??);


- представника громадськості, визначеного Президентом України - ну це взагалі феєрично.


За також логікою Президент може просто сам створювати цю комісію та призначати туди будь-кого. Чомусь хтось вирішив, що Президент управляє державною службою в країні.


Навіщо така комісія і в чому її збалансованість - не зрозуміло. Вже мовчу про нові повноваження Президента, які не відповідають Конституції.


Такі поправки, які вони з'являться у фінальній редакції, дуже підставлять пана Зеленського, який, підозрюю, і не здогадується про свої нові можливі повноваження.


Сподіваюся, що ці ну дуже суперечливі поправки зникнуть так само миттєво, як вони з'явилися, і завтра на Комітеті прийняті не будуть.


Якби таке зробив Порошенко, ми б його вже били всі гуртом.


Альона Шкрум, народний депутат від «Батьківщини», Facebook,


...

Інформую вас про нову порцію можливої свіжої «зради» в реформі державної служби. Давно в нас її не було. Питання поправок до другого читання законопроекту про зміни до державні служби. А за моїм вже досвідом, зраду краще прибирати ще до того, як вона сталася. У такий собі спосіб pre-emptive strike. З гарних новин - нам вдалося відстояти і конкурси на державної службу, і саму Комісію з вищого корпусу державної служби, яка проводитиме конкурс на вищу категорію державної служби, та пропонувати уряду 5 осіб з найкращими результатами для призначення. Тільки от тепер пропонується у можливих поправках фактично віддати право формувати цю комісію - Президенту України. Окрім одного члена комісії від Президента України, пропонується ще додати: - представника НАДУ, визначеного Президентом особисто; - фахівця з HR, визначеного особисто Президентом (??); - представника громадськості, визначеного Президентом України - ну це взагалі феєрично. За також логікою Президент може просто сам створювати цю комісію та призначати туди будь-кого. Чомусь хтось вирішив, що Президент управляє державною службою в країні. Навіщо така комісія і в чому її збалансованість - не зрозуміло. Вже мовчу про нові повноваження Президента, які не відповідають Конституції. Такі поправки, які вони з'являться у фінальній редакції, дуже підставлять пана Зеленського, який, підозрюю, і не здогадується про свої нові можливі повноваження. Сподіваюся, що ці ну дуже суперечливі поправки зникнуть так само миттєво, як вони з'явилися, і завтра на Комітеті прийняті не будуть. Якби таке зробив Порошенко, ми б його вже били всі гуртом. Альона Шкрум, народний депутат від «Батьківщини», Facebook, .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика