Іван Крулько наголошує на необхідності ухвалення закону про молодь - «Мир» » «Новости Дня»
Евгений
Опубликовано: 12:23, 09 октября 2019
Мир / Украина

Іван Крулько наголошує на необхідності ухвалення закону про молодь - «Мир»

Україна серед аутсайдерів у питанні оновлення молодіжного законодавства. Саме тому представники різних політичних сил вирішили спільно написати відповідний закон, що наблизить молодіжну політику до євростандартів,...
Іван Крулько наголошує на необхідності ухвалення закону про молодь - «Мир»
Іван Крулько наголошує на необхідності ухвалення закону про молодь - «Мир»

Україна серед аутсайдерів у питанні оновлення молодіжного законодавства. Саме тому представники різних політичних сил вирішили спільно написати відповідний закон, що наблизить молодіжну політику до євростандартів, відповідатиме сучасним реаліям і буде ухвалений якомога швидше.


Про це повідомив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час круглого столу на тему: «Шляхи вдосконалення державної молодіжної політики».


Він переконаний, оновлення молодіжного законодавства назріло вже давно. Так, наприклад, у країнах ЄС воно оновлюється кожні 5-10 років відповідно до сучасних реалій.


«Навіть Молдова три роки тому ухвалила новий європейський закон і офіційно визнала молодіжних працівників та молодіжні центри. Натомість українська молодь живе за двома законами та декларацією, прийнятими ще у 90-их, як у РФ і Білорусії. А спроба щось змінити була провалена у парламенті минулого скликання через політичну кон'юнктуру. Тому зараз ми серед країн-аутсайдерів і це час виправляти. Не можна жити в добу ІТ із молодіжним законодавством 90-их років!» - зауважив парламентар.


Народний депутат розповів, що основна ідея закону полягає в імплементації Європейської хартії участі молоді, розбудові молодіжної інфраструктури, адже радянська вже давно знищена чи застаріла.


«Згідно з Європейською хартії участі молоді, усе, що робиться для молоді будь-якою владою чи громадою має узгоджуватись із самою молоддю. Жодних рішень про молодь без молоді! Саме тому у законі вперше передбачається створення молодіжних рад на місцевому рівні», - уточнив Іван Крулько.


Окрім того, передбачається створення Фонду підтримки молодіжних ініціатив (за участі молоді у наглядовій раді) та інституційна підтримка молодіжних організацій та організації, що працюють з дітьми та молоддю, щоб вони нарешті могли, як у країнах ЄС, розвивати свої мережі, залучати і навчали волонтерів, реалізовувати конкурентні програми і проєкти, розбудовувати свою інфраструктуру.



ba.org.ua


...

Україна серед аутсайдерів у питанні оновлення молодіжного законодавства. Саме тому представники різних політичних сил вирішили спільно написати відповідний закон, що наблизить молодіжну політику до євростандартів, відповідатиме сучасним реаліям і буде ухвалений якомога швидше. Про це повідомив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час круглого столу на тему: «Шляхи вдосконалення державної молодіжної політики». Він переконаний, оновлення молодіжного законодавства назріло вже давно. Так, наприклад, у країнах ЄС воно оновлюється кожні 5-10 років відповідно до сучасних реалій. «Навіть Молдова три роки тому ухвалила новий європейський закон і офіційно визнала молодіжних працівників та молодіжні центри. Натомість українська молодь живе за двома законами та декларацією, прийнятими ще у 90-их, як у РФ і Білорусії. А спроба щось змінити була провалена у парламенті минулого скликання через політичну кон'юнктуру. Тому зараз ми серед країн-аутсайдерів і це час виправляти. Не можна жити в добу ІТ із молодіжним законодавством 90-их років!» - зауважив парламентар. Народний депутат розповів, що основна ідея закону полягає в імплементації Європейської хартії участі молоді, розбудові молодіжної інфраструктури, адже радянська вже давно знищена чи застаріла. «Згідно з Європейською хартії участі молоді, усе, що робиться для молоді будь-якою владою чи громадою має узгоджуватись із самою молоддю. Жодних рішень про молодь без молоді! Саме тому у законі вперше передбачається створення молодіжних рад на місцевому рівні», - уточнив Іван Крулько. Окрім того, передбачається створення Фонду підтримки молодіжних ініціатив (за участі молоді у наглядовій раді) та інституційна підтримка молодіжних організацій та організації, що працюють з дітьми та молоддю, щоб вони нарешті могли, як у країнах ЄС, розвивати свої мережі, залучати і навчали волонтерів, реалізовувати конкурентні програми і проєкти, розбудовувати свою інфраструктуру. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика