Юлія Тимошенко закликала президента накласти вето на законопроект щодо розпродажу держвласності (відео) - «Мир» » «Новости Дня»
Miln
Опубликовано: 16:09, 12 октября 2019
Мир / Украина

Юлія Тимошенко закликала президента накласти вето на законопроект щодо розпродажу держвласності (відео) - «Мир»

Ухвалений парламентською більшістю законопроект 1054-1, що дозволить продати стратегічну державну власність країни, суперечить інтересам народу та має бути заветований. Про це Юлія Тимошенко заявила...
Юлія Тимошенко закликала президента накласти вето на законопроект щодо розпродажу держвласності (відео) - «Мир»
Юлія Тимошенко закликала президента накласти вето на законопроект щодо розпродажу держвласності (відео) - «Мир»

Ухвалений парламентською більшістю законопроект 1054-1, що дозволить продати стратегічну державну власність країни, суперечить інтересам народу та має бути заветований.


Про це Юлія Тимошенко заявила в ефірі телеканалу NewsOne, повідомляє ba.org.ua.


Як пояснила лідер «Батьківщини», в Україні завжди існував перелік об'єктів стратегічної держвласності, яку продавати було заборонено.


«Це об'єкти ядерної енергетики, військово-промислового комплексу, всі наші заводи, які виробляють озброєння, об'єкти науки, газопроводи, трубопроводи. Це був перелік недоторканних для корупціонерів підприємств. Це червона лінія, за яку переступати неможна», - пояснила політик.


Проте наразі відповідним законом цей перелік скасовано, наголосила вона: «Як тільки президент підписує закон, в Україні з молотка може піти все».


Першим у приватні руки може перейти «Укрпошта», яка, по суті, є комунікацією всієї країни, додала Юлія Тимошенко.


Окрім того, з переліку виведено 124 підприємства Укроборонпрому.


«Укроборонпром - це наша обороноздатність. Вона ставиться на приватизацію!» - обурилась Голова партії.


«Чи не варто запитати в українців, чи погоджуються вони всі наукові установи продати як приміщення і як землю, яка біля них розташована. Україна без науки залишиться», - сказала вона і застерегла, що у разі ухвалення закону про продаж землі та держвласності, в українців нічого не залишиться.




...

Ухвалений парламентською більшістю законопроект 1054-1, що дозволить продати стратегічну державну власність країни, суперечить інтересам народу та має бути заветований. Про це Юлія Тимошенко заявила в ефірі телеканалу NewsOne, повідомляє ba.org.ua. Як пояснила лідер «Батьківщини», в Україні завжди існував перелік об'єктів стратегічної держвласності, яку продавати було заборонено. «Це об'єкти ядерної енергетики, військово-промислового комплексу, всі наші заводи, які виробляють озброєння, об'єкти науки, газопроводи, трубопроводи. Це був перелік недоторканних для корупціонерів підприємств. Це червона лінія, за яку переступати неможна», - пояснила політик. Проте наразі відповідним законом цей перелік скасовано, наголосила вона: «Як тільки президент підписує закон, в Україні з молотка може піти все». Першим у приватні руки може перейти «Укрпошта», яка, по суті, є комунікацією всієї країни, додала Юлія Тимошенко. Окрім того, з переліку виведено 124 підприємства Укроборонпрому. «Укроборонпром - це наша обороноздатність. Вона ставиться на приватизацію!» - обурилась Голова партії. «Чи не варто запитати в українців, чи погоджуються вони всі наукові установи продати як приміщення і як землю, яка біля них розташована. Україна без науки залишиться», - сказала вона і застерегла, що у разі ухвалення закону про продаж землі та держвласності, в українців нічого не залишиться. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика