Юлія Тимошенко: Влада і надалі готує продаж української землі іноземцям - «Мир» » «Новости Дня»
Таисия
Опубликовано: 16:06, 15 ноября 2019
Мир / Украина

Юлія Тимошенко: Влада і надалі готує продаж української землі іноземцям - «Мир»

Президентська монобільшість веде подвійну гру та, не враховуючи думку народу, поспіхом ухвалює законопроєкти, які дозволять іноземцям скуповувати українські землі. Про це лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1». Вона наголосила, що йдеться не лише про закон, ухвалений в середу, де чорним по білому записана можливість купівлі землі корпораціями з закордонним капіталом. «У четвер монобільшість своїми голосами змінила й Земельний кодекс, прибравши з нього заборону продажу
Юлія Тимошенко: Влада і надалі готує продаж української землі іноземцям - «Мир»
Юлія Тимошенко: Влада і надалі готує продаж української землі іноземцям - «Мир»

Президентська монобільшість веде подвійну гру та, не враховуючи думку народу, поспіхом ухвалює законопроєкти, які дозволять іноземцям скуповувати українські землі.


Про це лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1».


Вона наголосила, що йдеться не лише про закон, ухвалений в середу, де чорним по білому записана можливість купівлі землі корпораціями з закордонним капіталом.


«У четвер монобільшість своїми голосами змінила й Земельний кодекс, прибравши з нього заборону продажу землі іноземцям. Крім того, було скасовано термін «особливо цінні землі», до яких відносяться родючі чорноземи, заповідні зони, ліси, водойми та історично-культурні земельні цінності. Таке рішення скасовує заборону на обробку та забудову таких територій», - зауважила політик.


Крім того, на думку лідера «Батьківщини», ухвалені президентською більшістю законопроєкти свідомо ставлять українських фермерів у нерівні конкурентні умови з аграрними монополіями.


«Тепер усі землі, які є в оренді у фермерів, у малих та середніх сільгоспвиробників виводять на електронні аукціони. Більшість українських фермерів - прості селяни. А влада хоче, аби вони змагалися з глобальними міжнародними корпораціями та відстоювали свої землі в інтернеті. Своїми рішеннями уряд позбавляє нинішнє та прийдешнє покоління землі та хоче зробити нас наймитами у власній державі. Не можна дозволити цього!» - резюмувала Юлія Тимошенко.


ba.org.ua


...

Президентська монобільшість веде подвійну гру та, не враховуючи думку народу, поспіхом ухвалює законопроєкти, які дозволять іноземцям скуповувати українські землі. Про це лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1 1». Вона наголосила, що йдеться не лише про закон, ухвалений в середу, де чорним по білому записана можливість купівлі землі корпораціями з закордонним капіталом. «У четвер монобільшість своїми голосами змінила й Земельний кодекс, прибравши з нього заборону продажу землі іноземцям. Крім того, було скасовано термін «особливо цінні землі», до яких відносяться родючі чорноземи, заповідні зони, ліси, водойми та історично-культурні земельні цінності. Таке рішення скасовує заборону на обробку та забудову таких територій», - зауважила політик. Крім того, на думку лідера «Батьківщини», ухвалені президентською більшістю законопроєкти свідомо ставлять українських фермерів у нерівні конкурентні умови з аграрними монополіями. «Тепер усі землі, які є в оренді у фермерів, у малих та середніх сільгоспвиробників виводять на електронні аукціони. Більшість українських фермерів - прості селяни. А влада хоче, аби вони змагалися з глобальними міжнародними корпораціями та відстоювали свої землі в інтернеті. Своїми рішеннями уряд позбавляє нинішнє та прийдешнє покоління землі та хоче зробити нас наймитами у власній державі. Не можна дозволити цього!» - резюмувала Юлія Тимошенко. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика