Сергій Євтушок: Новий курс - це покроковий план змін в країні, який передбачає не одноразові допомоги, а стабільне зростання доходів українців - «Политика» » «Новости Дня»
Kendal
Опубликовано: 21:02, 25 февраля 2019
Политика / Украина

Сергій Євтушок: Новий курс - це покроковий план змін в країні, який передбачає не одноразові допомоги, а стабільне зростання доходів українців - «Политика»

Петро Порошенко обіцяє видати людям гроші, які були в цих же людей вкрадені. До того ж лише малу частину з того, що витягли з кишень українців. Так народний депутат від «Батьківщини» Сергій Євтушок...
Сергій Євтушок: Новий курс - це покроковий план змін в країні, який передбачає не одноразові допомоги, а стабільне зростання доходів українців - «Политика»

Петро Порошенко обіцяє видати людям гроші, які були в цих же людей вкрадені. До того ж лише малу частину з того, що витягли з кишень українців.


Так народний депутат від «Батьківщини» Сергій Євтушок прокоментував нові «ініціативи» чинної влади на своїй сторінці у Facebook.


За його словами, визнавши, що людям свідомо кілька років не індексували пенсії, президент фактично визнав, що в пенсіонерів нахабно крали їхні гроші.


І лише тоді, коли ціни на все зросли, а комунальні тарифи стали непідйомними, громадян вирішили «ощасливити» - напередодні виборів.


Але й цього разу жадібність взяла гору, зауважив депутат, адже гроші взяли не з тих коштів, які влада привласнила після підняття цін на газ, а з грошей, які зібрали з «євробляхерів».


Сергій Євтушок наголосив, що Новий курс Юлії Тимошенко - це покроковий план змін в країні, який передбачає не одноразові допомоги, а стабільне зростання доходів українців, принаймні до рівня найближчих західних сусідів, таких як Польща. І саме цим займеться нова влада одразу після виборів.


...

Петро Порошенко обіцяє видати людям гроші, які були в цих же людей вкрадені. До того ж лише малу частину з того, що витягли з кишень українців. Так народний депутат від «Батьківщини» Сергій Євтушок прокоментував нові «ініціативи» чинної влади на своїй сторінці у Facebook. За його словами, визнавши, що людям свідомо кілька років не індексували пенсії, президент фактично визнав, що в пенсіонерів нахабно крали їхні гроші. І лише тоді, коли ціни на все зросли, а комунальні тарифи стали непідйомними, громадян вирішили «ощасливити» - напередодні виборів. Але й цього разу жадібність взяла гору, зауважив депутат, адже гроші взяли не з тих коштів, які влада привласнила після підняття цін на газ, а з грошей, які зібрали з «євробляхерів». Сергій Євтушок наголосив, що Новий курс Юлії Тимошенко - це покроковий план змін в країні, який передбачає не одноразові допомоги, а стабільне зростання доходів українців, принаймні до рівня найближчих західних сусідів, таких як Польща. І саме цим займеться нова влада одразу після виборів. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика