Іван Крулько: Корупція та «драконівські» тарифи - це те, що оббирає Україну та заганяє українців у злидні - «Политика» » «Новости Дня»
Garrison
Опубликовано: 21:03, 05 марта 2019
Политика / Украина

Іван Крулько: Корупція та «драконівські» тарифи - це те, що оббирає Україну та заганяє українців у злидні - «Политика»

Корупція та «драконівські» тарифи - це те, що оббирає Україну та заганяє українців у злидні. Порошенко вичерпав себе. Він мав всі інструменти, необхідні для змін, підтримку людей, більшість у парламенті,...
Іван Крулько: Корупція та «драконівські» тарифи - це те, що оббирає Україну та заганяє українців у злидні - «Политика»

Корупція та «драконівські» тарифи - це те, що оббирає Україну та заганяє українців у злидні.


Порошенко вичерпав себе. Він мав всі інструменти, необхідні для змін, підтримку людей, більшість у парламенті, власний уряд і силовиків. Але нічого не зробив, щоб людям стало краще жити. І якби головні вимоги Майдану - ні корупції і так справедливості були втілені у життя.


Натомість сам і його оточення збагатились в рази. І зараз «будує» схеми і гачки, «малює» ходи і створює уявну реальність «покращення життя» внаслідок «реальних справ», аби знову його купили, як цукерку і довірили владу.


Але навіть із подачками від влади, із драконівськими тарифами та «реальними справами» люди ледь виживають.


Добре, що чекати лишилось недовго.


31 березня ми маємо зробити вирішальний вибір і покінчити із владою «ділків», які заробляють на крові та різних тарифних схемах!


Сьогодні вже зроблено перший крок у цьому напрямку. Суд за позовом Юлії Тимошенко визнав тарифи на газ незаконними. Відтак, ми вважаємо, що НАК «Нафтогаз» має повернути переплати людям, або зарахувати їм їх як авансові платежі.



Іван Крулько, заступник Голови партії «Батьківщина», Facebook,


...

Корупція та «драконівські» тарифи - це те, що оббирає Україну та заганяє українців у злидні. Порошенко вичерпав себе. Він мав всі інструменти, необхідні для змін, підтримку людей, більшість у парламенті, власний уряд і силовиків. Але нічого не зробив, щоб людям стало краще жити. І якби головні вимоги Майдану - ні корупції і так справедливості були втілені у життя. Натомість сам і його оточення збагатились в рази. І зараз «будує» схеми і гачки, «малює» ходи і створює уявну реальність «покращення життя» внаслідок «реальних справ», аби знову його купили, як цукерку і довірили владу. Але навіть із подачками від влади, із драконівськими тарифами та «реальними справами» люди ледь виживають. Добре, що чекати лишилось недовго. 31 березня ми маємо зробити вирішальний вибір і покінчити із владою «ділків», які заробляють на крові та різних тарифних схемах! Сьогодні вже зроблено перший крок у цьому напрямку. Суд за позовом Юлії Тимошенко визнав тарифи на газ незаконними. Відтак, ми вважаємо, що НАК «Нафтогаз» має повернути переплати людям, або зарахувати їм їх як авансові платежі. Іван Крулько, заступник Голови партії «Батьківщина», Facebook, .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика