Андрій Сенченко: Від нашого з вами вибору і здатності контролювати владу безпосередньо залежить наше життя - «Политика» » «Новости Дня»
Palmer
Опубликовано: 18:19, 19 марта 2019
Политика / Украина

Андрій Сенченко: Від нашого з вами вибору і здатності контролювати владу безпосередньо залежить наше життя - «Политика»

В держави багато функцій, але сьогодні скажу лише про три з них. Про це в своєму блозі на інтернет-порталі "Обозреватель" написав лідер правозахисного руху «Сила права», координатор Воєнного кабінету Юлії Тимошенко...
Андрій Сенченко: Від нашого з вами вибору і здатності контролювати владу безпосередньо залежить наше життя - «Политика»

В держави багато функцій, але сьогодні скажу лише про три з них.


Про це в своєму блозі на інтернет-порталі "Обозреватель" написав лідер правозахисного руху «Сила права», координатор Воєнного кабінету Юлії Тимошенко Андрій Сенченко.


Держава - найбільший в країні роботодавець. Вчителі, лікарі, військові, правоохоронці - всі вони отримують зарплатню з бюджету.


Держава - найбільша в країні "страхова компанія", яка керує пенсійним та іншими фондами соціального страхування. З коштів, що перебувають під контролем держави, фінансуються соціальні виплати громадянам, які втратили роботу або здоров'я. З цих коштів виплачуються пенсії людям, які пропрацювали все життя на свою країну, - військовим і поліцейським, лікарям і вчителям, вченим, будівельникам, продавцям і таксистам.


Держава - найбільший в країні покупець товарів і послуг. І, на жаль, найбільш недобросовісний.


Саме при закупівлі товарів і послуг для держави - військової техніки і енергоносіїв, ліків і підручників, - на будівництві доріг і житла для військових виникає більшість корупційних зв'язків.


Корупція вимагає грошей, і тому держава-роботодавець, а точніше корумпована влада, недоплачує військовим, ламає єдину тарифну сітку бюджетників, позбавляє їх справедливої зарплатні.


Так само держава, маніпулюючи пенсіями військових і цивільних пенсіонерів, постійно намагається обдурити і недоплатити - гроші потрібні на корупцію.


Але держава - це люди, яких ми з вами обираємо.


Від нашого з вами вибору і здатності контролювати владу безпосередньо залежить наше життя.



...

В держави багато функцій, але сьогодні скажу лише про три з них. Про це в своєму блозі на інтернет-порталі "Обозреватель" написав лідер правозахисного руху «Сила права», координатор Воєнного кабінету Юлії Тимошенко Андрій Сенченко. Держава - найбільший в країні роботодавець. Вчителі, лікарі, військові, правоохоронці - всі вони отримують зарплатню з бюджету. Держава - найбільша в країні "страхова компанія", яка керує пенсійним та іншими фондами соціального страхування. З коштів, що перебувають під контролем держави, фінансуються соціальні виплати громадянам, які втратили роботу або здоров'я. З цих коштів виплачуються пенсії людям, які пропрацювали все життя на свою країну, - військовим і поліцейським, лікарям і вчителям, вченим, будівельникам, продавцям і таксистам. Держава - найбільший в країні покупець товарів і послуг. І, на жаль, найбільш недобросовісний. Саме при закупівлі товарів і послуг для держави - військової техніки і енергоносіїв, ліків і підручників, - на будівництві доріг і житла для військових виникає більшість корупційних зв'язків. Корупція вимагає грошей, і тому держава-роботодавець, а точніше корумпована влада, недоплачує військовим, ламає єдину тарифну сітку бюджетників, позбавляє їх справедливої зарплатні. Так само держава, маніпулюючи пенсіями військових і цивільних пенсіонерів, постійно намагається обдурити і недоплатити - гроші потрібні на корупцію. Але держава - це люди, яких ми з вами обираємо. Від нашого з вами вибору і здатності контролювати владу безпосередньо залежить наше життя. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика