Іван Крулько: Владні оборудки із ціною на газ треба зупинити 31 березня - «Политика» » «Новости Дня»
Анжела
Опубликовано: 18:07, 20 марта 2019
Политика / Украина

Іван Крулько: Владні оборудки із ціною на газ треба зупинити 31 березня - «Политика»

Єдиний шанс зупинити тарифні оборудки влади та знизити ціну на газ удвічі - це прийти на вибори 31 березня та проголосувати за Юлію Тимошенко. На цьому наголосив заступник голови партії «Батьківщина»...
Іван Крулько: Владні оборудки із ціною на газ треба зупинити 31 березня - «Политика»

Єдиний шанс зупинити тарифні оборудки влади та знизити ціну на газ удвічі - це прийти на вибори 31 березня та проголосувати за Юлію Тимошенко.


На цьому наголосив заступник голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ток-шоу «Пульс» на телеканалі «112 Україна».


«Це перше, що зробить Юлія Тимошенко, вигравши вибори. Перший крок до відновлення справедливості вона вже зробила: довела у суді, що підвищення ціни на газ постановою Кабміну №315 від 27.04.2016 року було протиправним і незаконним», - зауважив парламентар.


Крулько нагадав, що цим рішенням суд визнав, що підвищення ціни на газ було незаконним, а ціна - економічно необґрунтованою: «Це те, про що Юлія Тимошенко і команда «Батьківщини» увесь час говорили. Більше того, коли рішення набуде законної сили, кожен громадянин зможе у суді домогтися компенсації переплат від «Нафтогазу».


За словами депутата, «влада витягла із кишень українців понад 50 млрд грн махінаціями із підвищенням ціни на газ для населення і не планує на цьому зупинятись».


«Вдумайтесь, скільки вкрали у людей і як «почистили» їхні кишені, завищивши ціни. По суті, це був додатковий податок з українців, який встановили з однією метою - зробити їх бідними, слухняними і потім дати подачку перед виборами», - зауважив Іван Крулько.


Парламентарій нагадав, що вже у травні та у вересні Україну чекає чергове підвищення тарифів на газ для населення - до 12,3 грн/куб.


«Як наслідок, вже за результатами 2019 року «Нафтогаз» планує отримати 91 млрд грн чистого прибутку. Це просто фантастика! Це на 549 % більше, ніж у 2018 році, згідно з аналізом Мінекономіки! І це компанія, яка нічого не видобуває і не виробляє!» - обурився Іван Крулько.


Представник «Батьківщини» резюмував: «Потім не питайте, звідки беруться зарплати у Коболєва по 2 млн грн у місяць і середня зарплата по «Нафтогазу» - 191 тис. грн. І чому прибиральниця у «Нафтогазі» отримує більше, ніж будь-який міністр, чи навіть президент України, а українці стали найбіднішими у Європі».


ba.org.ua



...

Єдиний шанс зупинити тарифні оборудки влади та знизити ціну на газ удвічі - це прийти на вибори 31 березня та проголосувати за Юлію Тимошенко. На цьому наголосив заступник голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ток-шоу «Пульс» на телеканалі «112 Україна». «Це перше, що зробить Юлія Тимошенко, вигравши вибори. Перший крок до відновлення справедливості вона вже зробила: довела у суді, що підвищення ціни на газ постановою Кабміну №315 від 27.04.2016 року було протиправним і незаконним», - зауважив парламентар. Крулько нагадав, що цим рішенням суд визнав, що підвищення ціни на газ було незаконним, а ціна - економічно необґрунтованою: «Це те, про що Юлія Тимошенко і команда «Батьківщини» увесь час говорили. Більше того, коли рішення набуде законної сили, кожен громадянин зможе у суді домогтися компенсації переплат від «Нафтогазу». За словами депутата, «влада витягла із кишень українців понад 50 млрд грн махінаціями із підвищенням ціни на газ для населення і не планує на цьому зупинятись». «Вдумайтесь, скільки вкрали у людей і як «почистили» їхні кишені, завищивши ціни. По суті, це був додатковий податок з українців, який встановили з однією метою - зробити їх бідними, слухняними і потім дати подачку перед виборами», - зауважив Іван Крулько. Парламентарій нагадав, що вже у травні та у вересні Україну чекає чергове підвищення тарифів на газ для населення - до 12,3 грн/куб. «Як наслідок, вже за результатами 2019 року «Нафтогаз» планує отримати 91 млрд грн чистого прибутку. Це просто фантастика! Це на 549 % більше, ніж у 2018 році, згідно з аналізом Мінекономіки! І це компанія, яка нічого не видобуває і не виробляє!» - обурився Іван Крулько. Представник «Батьківщини» резюмував: «Потім не питайте, звідки беруться зарплати у Коболєва по 2 млн грн у місяць і середня зарплата по «Нафтогазу» - 191 тис. грн. І чому прибиральниця у «Нафтогазі» отримує більше, ніж будь-який міністр, чи навіть президент України, а українці стали найбіднішими у Європі». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика