«Батьки легкої поведінки» — дуже бридке муві - «Политика» » «Новости Дня»
Агап
Опубликовано: 09:05, 26 марта 2019
Политика / Украина

«Батьки легкої поведінки» — дуже бридке муві - «Политика»

Щороку в Голлівуді окрім «Оскара» вручають ще й премію «Золота малина», якою відзначають найгірших із гірших. Та чомусь цього року стрічка «Батьки легкої поведінки» не потрапила до жодної «малинової» номінації. Це дивно, бо фільм неталановитий, несмішний і загалом безглуздий. Тож чому його не помітили? Конкурентів у цього муві просто не мало би бути, адже стрічка заслуговує на звання найбридкішого й найбезглуздішого фільму ледь не всього десятиліття. Так от, сімейна пара Френк (Алек Болдуін) і Ненсі (Сальма Хайек) знаходиться на межі
«Батьки легкої поведінки» — дуже бридке муві - «Политика»
«Батьки легкої поведінки» — дуже бридке муві - «Политика»

Щороку в Голлівуді окрім «Оскара» вручають ще й премію «Золота малина», якою відзначають найгірших із гірших. Та чомусь цього року стрічка «Батьки легкої поведінки» не потрапила до жодної «малинової» номінації. Це дивно, бо фільм неталановитий, несмішний і загалом безглуздий. Тож чому його не помітили? Конкурентів у цього муві просто не мало би бути, адже стрічка заслуговує на звання найбридкішого й найбезглуздішого фільму ледь не всього десятиліття.


Так от, сімейна пара Френк (Алек Болдуін) і Ненсі (Сальма Хайек) знаходиться на межі фінансового краху. Чоловік із дружиною хотіли приховати скруту від своєї доньки та знайомих, але виходу в них немає - настільки погані справи. Тож головні герої влаштовують гаражний розпродаж, сподіваючись заробити хоч кілька сотень доларів. Але сусідам їхній дорогий мотлох зовсім непотрібний. З горя чоловік і дружина напиваються... А вранці вони пригадують, що зробили дещо не зовсім гарне й законне: здали в оренду будинок сусіда, звісно ж, без його відома. Тепер у пари є 25 тисяч доларів, тож вони раді до нестями. От тільки трохи згодом виявиться, що вони поселили в будинок чоловіка, який раніше був засуджений за сексуальний злочин. І тут починаються неприємності...


Звісно, головним героям доведеться заплатити за свою авантюру, проте вони не могли навіть уявити, до якого абсурду зведеться сюжет. Події у фільмі не мають жодного сенсу, гумором тут і не пахне, а від деяких моментів просто стає бридко... І річ навіть не в туалетних жартах, а у загальній атмосфері фільму... Від нього тхне, наче від смітника.


Головні ролі у стрічці виконали дві суперзірки Голлівуду. І дуже шкода, що вони стали настільки невибагливими. Так, Сальма Хайек знялась у понад тридцяти стрічках. У її фільмографії не надто багато шедеврів, але є дійсно культові картини. А ще вона перша мексиканка, яку було номіновано на премію «Оскар» за кращу жіночу роль у фільмі «Фріда» (2003). Назвати її суперталановитою акторкою не можна. Але у Хайек є харизма та дуже яскрава зовнішність. Нині у свої 52 роки вона виглядає краще, аніж деякі молоді актриси. Тож за великим рахунком вона з легкістю могла б обрати щось більш гідне для себе. Не віриться, що її нікуди більше не запрошують. Хоча навіть якщо й так, то краще не зніматися ніде, аніж так ганьбитися.


Важко зрозуміти, чому на цей проект підписався й Алек Болдуін. Хто-хто, а він проблем із роботою точно не має, працює не тільки в кіно, а й на телебаченні. Шкода, та практично усі зірки 1990-х зійшли зі шляху й тепер ладні зніматися будь-де. А може, краще просто на пенсію?




Євгенія ПРОРИВАЙ


"Вечірні Вісті"



...

Щороку в Голлівуді окрім «Оскара» вручають ще й премію «Золота малина», якою відзначають найгірших із гірших. Та чомусь цього року стрічка «Батьки легкої поведінки» не потрапила до жодної «малинової» номінації. Це дивно, бо фільм неталановитий, несмішний і загалом безглуздий. Тож чому його не помітили? Конкурентів у цього муві просто не мало би бути, адже стрічка заслуговує на звання найбридкішого й найбезглуздішого фільму ледь не всього десятиліття. Так от, сімейна пара Френк (Алек Болдуін) і Ненсі (Сальма Хайек) знаходиться на межі фінансового краху. Чоловік із дружиною хотіли приховати скруту від своєї доньки та знайомих, але виходу в них немає - настільки погані справи. Тож головні герої влаштовують гаражний розпродаж, сподіваючись заробити хоч кілька сотень доларів. Але сусідам їхній дорогий мотлох зовсім непотрібний. З горя чоловік і дружина напиваються. А вранці вони пригадують, що зробили дещо не зовсім гарне й законне: здали в оренду будинок сусіда, звісно ж, без його відома. Тепер у пари є 25 тисяч доларів, тож вони раді до нестями. От тільки трохи згодом виявиться, що вони поселили в будинок чоловіка, який раніше був засуджений за сексуальний злочин. І тут починаються неприємності. Звісно, головним героям доведеться заплатити за свою авантюру, проте вони не могли навіть уявити, до якого абсурду зведеться сюжет. Події у фільмі не мають жодного сенсу, гумором тут і не пахне, а від деяких моментів просто стає бридко. І річ навіть не в туалетних жартах, а у загальній атмосфері фільму. Від нього тхне, наче від смітника. Головні ролі у стрічці виконали дві суперзірки Голлівуду. І дуже шкода, що вони стали настільки невибагливими. Так, Сальма Хайек знялась у понад тридцяти стрічках. У її фільмографії не надто багато шедеврів, але є дійсно культові картини. А ще вона перша мексиканка, яку було номіновано на премію «Оскар» за кращу жіночу роль у фільмі «Фріда» (2003). Назвати її суперталановитою акторкою не можна. Але у Хайек є харизма та дуже яскрава зовнішність. Нині у свої 52 роки вона виглядає краще, аніж деякі молоді актриси. Тож за великим рахунком вона з легкістю могла б обрати щось більш гідне для себе. Не віриться, що її нікуди більше не запрошують. Хоча навіть якщо й так, то краще не зніматися ніде, аніж так ганьбитися. Важко зрозуміти, чому на цей проект підписався й Алек Болдуін. Хто-хто, а він проблем із роботою точно не має, працює не тільки в кіно, а й на телебаченні. Шкода, та практично усі зірки 1990-х зійшли зі шляху й тепер ладні зніматися будь-де. А може, краще просто на пенсію? Євгенія ПРОРИВАЙ "Вечірні Вісті" .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика