Єль і Стенфорд фігурують у корупційному скандалі, - ЗМІ - «Политика» » «Новости Дня»
Vance
Опубликовано: 12:08, 27 марта 2019
Политика / Украина

Єль і Стенфорд фігурують у корупційному скандалі, - ЗМІ - «Политика»

Єль, Стенфорд, Джорджтаунський університет та інші вищі навчальні заклади США потрапили в попереднє розслідування міністерства освіти після масштабного корупційного скандалу зі вступом. Про це...
Єль і Стенфорд фігурують у корупційному скандалі, - ЗМІ - «Политика»
Єль і Стенфорд фігурують у корупційному скандалі, - ЗМІ - «Политика»

Єль, Стенфорд, Джорджтаунський університет та інші вищі навчальні заклади США потрапили в попереднє розслідування міністерства освіти після масштабного корупційного скандалу зі вступом.


Про це повідомляють близькі до справи джерела, передає Depo.ua з посиланням на Politico.


Федеральні чиновники на цьому тижні повідомили вісьмом університетам про "попереднє розслідування" після пред'явлених в березні кримінальних звинувачень у зв'язку зі скандалом, під час яких стало відомо про хабарі в обмін на вступ абітурієнтів.


Міносвіти США намагається з'ясувати, чи порушили навчальні організації правила і норми федерального законодавства, пов'язаного з програмою фінансової допомоги студентам, а також будь-які інші закони.


Листи направлені керівництву Єльського, Стенфордського і Джорджтаунського університетів, Університету Уейк-Форест, Університету Сан-Дієго, Техаського університету в Остіні, Університету Південної Каліфорнії та Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі.


Якщо будуть виявлені порушення, відомство може визначити покарання, найбільш суворим з яких може стати позбавлення грантів Пелла (Pell Grants) і студентських кредитів на навчання.


Нагадаємо, 12 березня Міністерство юстиції США у вівторок звинуватило понад 30 заможних людей, у тому числі дві телезнаменитості, у виплаті хабарів за можливість їхніх дітей навчатися у престижних університетах.


У скандалі виявилися замішані володарка премій "Еммі", "Золотий глобус" і Гільдії кіноакторів США, 56-річна актриса Фелісіті Хаффман, а також інша зірка екрану - 54-річна Лорі Лафлін. Вони обидві заарештовані: їх, а також близько 50 інших заможних батьків, звинувачують в шахрайстві.


...

Єль, Стенфорд, Джорджтаунський університет та інші вищі навчальні заклади США потрапили в попереднє розслідування міністерства освіти після масштабного корупційного скандалу зі вступом. Про це повідомляють близькі до справи джерела, передає Depo.ua з посиланням на Politico. Федеральні чиновники на цьому тижні повідомили вісьмом університетам про "попереднє розслідування" після пред'явлених в березні кримінальних звинувачень у зв'язку зі скандалом, під час яких стало відомо про хабарі в обмін на вступ абітурієнтів. Міносвіти США намагається з'ясувати, чи порушили навчальні організації правила і норми федерального законодавства, пов'язаного з програмою фінансової допомоги студентам, а також будь-які інші закони. Листи направлені керівництву Єльського, Стенфордського і Джорджтаунського університетів, Університету Уейк-Форест, Університету Сан-Дієго, Техаського університету в Остіні, Університету Південної Каліфорнії та Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі. Якщо будуть виявлені порушення, відомство може визначити покарання, найбільш суворим з яких може стати позбавлення грантів Пелла (Pell Grants) і студентських кредитів на навчання. Нагадаємо, 12 березня Міністерство юстиції США у вівторок звинуватило понад 30 заможних людей, у тому числі дві телезнаменитості, у виплаті хабарів за можливість їхніх дітей навчатися у престижних університетах. У скандалі виявилися замішані володарка премій "Еммі", "Золотий глобус" і Гільдії кіноакторів США, 56-річна актриса Фелісіті Хаффман, а також інша зірка екрану - 54-річна Лорі Лафлін. Вони обидві заарештовані: їх, а також близько 50 інших заможних батьків, звинувачують в шахрайстві. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика