Юлія Тимошенко: Ми покажемо, як має жити Україна і кримська стіна рухне, а Крим повернеться до України - «Политика» » «Новости Дня»
Davidson
Опубликовано: 15:17, 28 марта 2019
Политика / Украина

Юлія Тимошенко: Ми покажемо, як має жити Україна і кримська стіна рухне, а Крим повернеться до України - «Политика»

Перший крок нового президента - посадити за стіл переговорів лідерів країн-гарантів Будапештського меморандуму та розпочати процес повернення миру в Україну. Про це Юлія Тимошенко...
Юлія Тимошенко: Ми покажемо, як має жити Україна і кримська стіна рухне, а Крим повернеться до України - «Политика»
Юлія Тимошенко: Ми покажемо, як має жити Україна і кримська стіна рухне, а Крим повернеться до України - «Политика»

Перший крок нового президента - посадити за стіл переговорів лідерів країн-гарантів Будапештського меморандуму та розпочати процес повернення миру в Україну. Про це Юлія Тимошенко заявила під час мітингу в Очакові на Миколаївщині.


«Завдання нового президента - негайно зібрати за столом переговорів лідерів країн-гарантів, розпочати справжній переговорний процес, який принесе нам мир. З частиною лідерів, особливо західного світу, я знайома особисто та можу сказати: не тільки мир буде повернуто на Донбас - Донбас буде повернуто в Україну», - наголосила вона.


Політик зауважила також, що її команда зараз веде переговори про створення після виборів Міжнародного фонду відродження і розвитку Донбасу. Ті країни-підписанти, які давали нам гарантії недоторканності наших кордонів, такий фонд складатимуть.


Окрім того, голова партії зазначила: думка деяких людей про те, що Донбас і Крим - не українські, що там не хочуть України, не відповідає дійсності. Юлія Тимошенко нещодавно відвідала Донецьку та Луганську області, де поспілкувалася з тисячами людей.


«Вони прийшли передати добрі слова надії, сказати, що вони серцем і душею з Україною. І якщо 2 млн людей з окупованого Донбасу поїхали не до РФ, не до Європи, а до України, вони спростували міф, що Донбас і Крим - не українські. Донбас і Крим - це Україна», - переконана лідер «Батьківщини».




«Ми покажемо, як має жити Україна і кримська стіна рухне, а Крим повернеться до України», - підсумувала вона.


ba.org.ua


...

Перший крок нового президента - посадити за стіл переговорів лідерів країн-гарантів Будапештського меморандуму та розпочати процес повернення миру в Україну. Про це Юлія Тимошенко заявила під час мітингу в Очакові на Миколаївщині. «Завдання нового президента - негайно зібрати за столом переговорів лідерів країн-гарантів, розпочати справжній переговорний процес, який принесе нам мир. З частиною лідерів, особливо західного світу, я знайома особисто та можу сказати: не тільки мир буде повернуто на Донбас - Донбас буде повернуто в Україну», - наголосила вона. Політик зауважила також, що її команда зараз веде переговори про створення після виборів Міжнародного фонду відродження і розвитку Донбасу. Ті країни-підписанти, які давали нам гарантії недоторканності наших кордонів, такий фонд складатимуть. Окрім того, голова партії зазначила: думка деяких людей про те, що Донбас і Крим - не українські, що там не хочуть України, не відповідає дійсності. Юлія Тимошенко нещодавно відвідала Донецьку та Луганську області, де поспілкувалася з тисячами людей. «Вони прийшли передати добрі слова надії, сказати, що вони серцем і душею з Україною. І якщо 2 млн людей з окупованого Донбасу поїхали не до РФ, не до Європи, а до України, вони спростували міф, що Донбас і Крим - не українські. Донбас і Крим - це Україна», - переконана лідер «Батьківщини». «Ми покажемо, як має жити Україна і кримська стіна рухне, а Крим повернеться до України», - підсумувала вона. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика