Французькі багатії допоможуть відбудувати Нотр-Дам: зголосилися власники Louis Vuitton та Gucci - «Политика» » «Новости Дня»
Стелла
Опубликовано: 18:16, 16 апреля 2019
Политика / Украина

Французькі багатії допоможуть відбудувати Нотр-Дам: зголосилися власники Louis Vuitton та Gucci - «Политика»

Для відбудови собору Паризької Богоматері у Парижі, частина якого була зруйнована внаслідок пожежі, планують відкрити збір коштів. Про це на своїй сторінці у Twitter написав президент Франції Еммануель Макрон, передає...
Французькі багатії допоможуть відбудувати Нотр-Дам: зголосилися власники Louis Vuitton та Gucci - «Политика»
Французькі багатії допоможуть відбудувати Нотр-Дам: зголосилися власники Louis Vuitton та Gucci - «Политика»

Для відбудови собору Паризької Богоматері у Парижі, частина якого була зруйнована внаслідок пожежі, планують відкрити збір коштів. Про це на своїй сторінці у Twitter написав президент Франції Еммануель Макрон, передає УНН.


«Ми відбудуємо Нотр-Дам. Усі разом. Це частина нашої, французької долі. Я зобов'язуюсь: від завтра буде відкрито збір коштів у межах країни та за її кордонами», - написав Макрон.


До речі, один із найбагатших людей Франції, власник клубу "Ренн" Франсуа-Анрі Піно заявив, що допоможе фінансово з реконструкцією собору Паризької Богоматері. Про це повыдомляэ ТСН.


Мільярдер заявив, що надасть на відновлення Нотр-Даму 100 мільйонів євро.


"Мій батько (82-річний Франсуа Піно, один з найбагатших людей світу за версією Forbes - ред.) і я вирішили виділити з фондів компанії Artemis суму в розмірі 100 мільйонів євро на повну реконструкцію собору", - сказав Піно-молодший, якого цитує Le Figaro.


Франсуа-Анрі Піно - глава компанії Kering, що володіє такими брендами, як Gucci, Yves Saint Laurent і Alexander McQueen.


Власник Louis Vuitton пожертвує 200 млн євро на відновлення Нотр-Даму. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Reuters.


"Сім'я Арно і група LVMH хотіли б продемонструвати свою солідарність під час національної трагедії і об'єднуються, щоб допомогти відновити цей незвичайний собор, який є символом Франції, її спадщини і французького єдності", - йдеться в заяві Арно.


Компанія Louis Vitton Mo?t Hennessy - французький виробник предметів розкоші. Група включає такі торгові марки як Louis Vuitton, Givenchy, Kenzo, Chaumet, Moet & Chandon, Hennessy, TAG Heuer тощо.




...

Для відбудови собору Паризької Богоматері у Парижі, частина якого була зруйнована внаслідок пожежі, планують відкрити збір коштів. Про це на своїй сторінці у Twitter написав президент Франції Еммануель Макрон, передає УНН. «Ми відбудуємо Нотр-Дам. Усі разом. Це частина нашої, французької долі. Я зобов'язуюсь: від завтра буде відкрито збір коштів у межах країни та за її кордонами», - написав Макрон. До речі, один із найбагатших людей Франції, власник клубу "Ренн" Франсуа-Анрі Піно заявив, що допоможе фінансово з реконструкцією собору Паризької Богоматері. Про це повыдомляэ ТСН. Мільярдер заявив, що надасть на відновлення Нотр-Даму 100 мільйонів євро. "Мій батько (82-річний Франсуа Піно, один з найбагатших людей світу за версією Forbes - ред.) і я вирішили виділити з фондів компанії Artemis суму в розмірі 100 мільйонів євро на повну реконструкцію собору", - сказав Піно-молодший, якого цитує Le Figaro. Франсуа-Анрі Піно - глава компанії Kering, що володіє такими брендами, як Gucci, Yves Saint Laurent і Alexander McQueen. Власник Louis Vuitton пожертвує 200 млн євро на відновлення Нотр-Даму. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Reuters. "Сім'я Арно і група LVMH хотіли б продемонструвати свою солідарність під час національної трагедії і об'єднуються, щоб допомогти відновити цей незвичайний собор, який є символом Франції, її спадщини і французького єдності", - йдеться в заяві Арно. Компанія Louis Vitton Mo?t Hennessy - французький виробник предметів розкоші. Група включає такі торгові марки як Louis Vuitton, Givenchy, Kenzo, Chaumet, Moet

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика