Борис Тарасюк: Від Страсбурга до Дохи – корозія європейських цінностей? - «Политика» » «Новости Дня»
Carroll
Опубликовано: 18:16, 16 апреля 2019
Политика / Украина

Борис Тарасюк: Від Страсбурга до Дохи – корозія європейських цінностей? - «Политика»

Минулого тижня у двох куточках планети відбулись два різні міжнародні форуми, що продемонстрували схожі негативні тенденції у політиці низки країн ЄС і НАТО. У Страсбурзі на сесії ПАРЄ низка країн...
Борис Тарасюк: Від Страсбурга до Дохи – корозія європейських цінностей? - «Политика»
Борис Тарасюк: Від Страсбурга до Дохи – корозія європейських цінностей? - «Политика»

Минулого тижня у двох куточках планети відбулись два різні міжнародні форуми, що продемонстрували схожі негативні тенденції у політиці низки країн ЄС і НАТО.


У Страсбурзі на сесії ПАРЄ низка країн ЄС (Німеччина, Нідерланди, Італія, Австрія, Франція та ін.) «натхненно» працювали з метою зняття санкцій з Росії, яка ось уже шостий рік веде агресивну війну проти України, окупувавши частину Донбасу і Крим.


У столиці Держави Катар м. Доха відбувалась 140-а Асамблея найстарішої міжнародної організації-Міжпарламентського Союзу, де спостерігались подібні маневри деяких західних країн (Швеції, Франції, Німеччини та ін), які намагались зірвати ініційовану Україною резолюцію щодо запровадження міжнародних механізмів по боротьбі з найманцями, іноземними бойовиками і приватними військовими компаніями(ПВК), що підривають міжнародну безпеку, територіальну цілісність держав і права людини.




Відмінність ситуації полягала лише в тому, що, на відміну від Страсбурга, на Асамблеї МПС до негативного голосування вдалися не лише згадані країни, а й Росія, Білорусь та Іран!


Всього таких країн було лише 11.


Незважаючи на ці маневри, українську резолюцію було схвалено Асамблеєю!


Ця ситуація наштовхує на запитання: чи не почався процес перегляду європейських цінностей? Можливо, Брюсель щось приховує від нас?


Борис Тарасюк, заступник Голови партії «Батьквщина», Facebook


...

Минулого тижня у двох куточках планети відбулись два різні міжнародні форуми, що продемонстрували схожі негативні тенденції у політиці низки країн ЄС і НАТО. У Страсбурзі на сесії ПАРЄ низка країн ЄС (Німеччина, Нідерланди, Італія, Австрія, Франція та ін.) «натхненно» працювали з метою зняття санкцій з Росії, яка ось уже шостий рік веде агресивну війну проти України, окупувавши частину Донбасу і Крим. У столиці Держави Катар м. Доха відбувалась 140-а Асамблея найстарішої міжнародної організації-Міжпарламентського Союзу, де спостерігались подібні маневри деяких західних країн (Швеції, Франції, Німеччини та ін), які намагались зірвати ініційовану Україною резолюцію щодо запровадження міжнародних механізмів по боротьбі з найманцями, іноземними бойовиками і приватними військовими компаніями(ПВК), що підривають міжнародну безпеку, територіальну цілісність держав і права людини. Відмінність ситуації полягала лише в тому, що, на відміну від Страсбурга, на Асамблеї МПС до негативного голосування вдалися не лише згадані країни, а й Росія, Білорусь та Іран! Всього таких країн було лише 11. Незважаючи на ці маневри, українську резолюцію було схвалено Асамблеєю! Ця ситуація наштовхує на запитання: чи не почався процес перегляду європейських цінностей? Можливо, Брюсель щось приховує від нас? Борис Тарасюк, заступник Голови партії «Батьквщина», Facebook .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика