Шабунін: Топ-корупціонери посвяткували? Тепер готуйтеся. Гряде цивільна конфіскація - «Политика» » «Новости Дня»
Олег
Опубликовано: 12:46, 05 июня 2019
Политика / Украина

Шабунін: Топ-корупціонери посвяткували? Тепер готуйтеся. Гряде цивільна конфіскація - «Политика»

«Зеленський подав в Раду законопроект, який відновлює покарання за незаконне збагачення. В поданому проекті - чудове формулювання відповідної статті ККУ. Крім нього в проекті є прекрасна новела...
Шабунін: Топ-корупціонери посвяткували? Тепер готуйтеся. Гряде цивільна конфіскація - «Политика»
Шабунін: Топ-корупціонери посвяткували? Тепер готуйтеся. Гряде цивільна конфіскація - «Политика»

«Зеленський подав в Раду законопроект, який відновлює покарання за незаконне збагачення. В поданому проекті - чудове формулювання відповідної статті ККУ.


Крім нього в проекті є прекрасна новела - цивільна конфіскація. Це можливість забрати майно у високопосадовця, який не може пояснити джерела його походження», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише голова громадської організації "Центр протидії корупції" Віталіцй Шабунін.


«Забрати в цивільному процесі (без обвинувального вироку), тобто значно швидше. Але найголовніше, що цим інструментом можна буде дістати майно з минулого (глибиною в три роки).


Те майно, захист якого святкували ТОП-корупціонери, вбивши незаконне збагачення через КСУ. Посвяткували? Тепер, няшики, готуйтеся.


На жаль, посадити цих посадовців за незаконне збагачення в минулому не вдасться (вітання потворам з КСУ), проте НАБУ зможе забирати їх майно в дохід держави.


Зможе після голосування цього законопроекту Радою», - завершив Шабунін.


«Вечірні Вісті»


...

«Зеленський подав в Раду законопроект, який відновлює покарання за незаконне збагачення. В поданому проекті - чудове формулювання відповідної статті ККУ. Крім нього в проекті є прекрасна новела - цивільна конфіскація. Це можливість забрати майно у високопосадовця, який не може пояснити джерела його походження», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише голова громадської організації "Центр протидії корупції" Віталіцй Шабунін. «Забрати в цивільному процесі (без обвинувального вироку), тобто значно швидше. Але найголовніше, що цим інструментом можна буде дістати майно з минулого (глибиною в три роки). Те майно, захист якого святкували ТОП-корупціонери, вбивши незаконне збагачення через КСУ. Посвяткували? Тепер, няшики, готуйтеся. На жаль, посадити цих посадовців за незаконне збагачення в минулому не вдасться (вітання потворам з КСУ), проте НАБУ зможе забирати їх майно в дохід держави. Зможе після голосування цього законопроекту Радою», - завершив Шабунін. «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика