Чехія збільшила квоту на працевлаштування українців в два рази - «Политика» » «Новости Дня»
Parson
Опубликовано: 12:04, 28 августа 2019
Политика / Украина

Чехія збільшила квоту на працевлаштування українців в два рази - «Политика»

Уряд Чехії 26 серпня змінив квоти з прийому кваліфікованих співробітників з України та ряду інших країн. Про це повідомляє НВ, посилаючись на місцеве видання ...
Чехія збільшила квоту на працевлаштування українців в два рази - «Политика»
Чехія збільшила квоту на працевлаштування українців в два рази - «Политика»

Уряд Чехії 26 серпня змінив квоти з прийому кваліфікованих співробітників з України та ряду інших країн.


Про це повідомляє НВ, посилаючись на місцеве видання Ceske Noviny.


Згідно з рішенням, з вересня кількість програм з працевлаштування знизиться з шести до трьох - для кваліфікованих, висококваліфікованих працівників, а також вчених і дослідників в ключових секторах. Зараз є також програми для низькокваліфікованого персоналу і для працівників із середнім рівнем кваліфікації. З вересня їх не буде.


За даними Міністерства внутрішніх справ Чехії, роботодавці найбільше зацікавлені в робочій силі з України через мовну та культурну близькість. Квота кілька разів збільшувалася.


Згідно з рішенням уряду, з вересня вона поступово збільшиться з 19?600 людей до 40 тисяч. Квота для вихідців із Сербії і Чорногорії складе 2000 осіб, з Філіппін, Монголії і Молдови - по 1000, з Індії - 600, з Казахстану - 300.


...

Уряд Чехії 26 серпня змінив квоти з прийому кваліфікованих співробітників з України та ряду інших країн. Про це повідомляє НВ, посилаючись на місцеве видання Ceske Noviny. Згідно з рішенням, з вересня кількість програм з працевлаштування знизиться з шести до трьох - для кваліфікованих, висококваліфікованих працівників, а також вчених і дослідників в ключових секторах. Зараз є також програми для низькокваліфікованого персоналу і для працівників із середнім рівнем кваліфікації. З вересня їх не буде. За даними Міністерства внутрішніх справ Чехії, роботодавці найбільше зацікавлені в робочій силі з України через мовну та культурну близькість. Квота кілька разів збільшувалася. Згідно з рішенням уряду, з вересня вона поступово збільшиться з 19?600 людей до 40 тисяч. Квота для вихідців із Сербії і Чорногорії складе 2000 осіб, з Філіппін, Монголії і Молдови - по 1000, з Індії - 600, з Казахстану - 300. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика