Скільки українці будуть відпочивати у грудні? - «Политика» » «Новости Дня»
Ефросинья
Опубликовано: 16:08, 26 ноября 2019
Политика / Украина

Скільки українці будуть відпочивати у грудні? - «Политика»

У грудні українці відпочиватимуть 10 днів, додаткові вихідні пов'язані зі святкуванням Різдва та Нового року. 25 грудня, у середу, відзначається Різдво за григоріанським календарем, за яким його святкують католики...
Скільки українці будуть відпочивати у грудні? - «Политика»
Скільки українці будуть відпочивати у грудні? - «Политика»

У грудні українці відпочиватимуть 10 днів, додаткові вихідні пов'язані зі святкуванням Різдва та Нового року.



25 грудня, у середу, відзначається Різдво за григоріанським календарем, за яким його святкують католики та деякі протестантські конфесії. Цей день - вихідний, а попередній робочий день, 24 грудня, роботодавцям рекомендують скоротити на одну годину.


Вихідні дні у 2019 році також понеділок та вівторок - 30 і 31 грудня. Таким чином на Новий рік українці відпочиватимуть чотири дні підряд: 29, 30, 31 грудня та 1 січня 2020 року.


Замість 30 та 31 грудня українці повинні будуть працювати дві суботи поспіль - 21 та 28 грудня. Оскільки 28 грудня - останній робочий день перед святами, його теж рекомендують скоротити на годину.


nv.ua


...

У грудні українці відпочиватимуть 10 днів, додаткові вихідні пов'язані зі святкуванням Різдва та Нового року. 25 грудня, у середу, відзначається Різдво за григоріанським календарем, за яким його святкують католики та деякі протестантські конфесії. Цей день - вихідний, а попередній робочий день, 24 грудня, роботодавцям рекомендують скоротити на одну годину. Вихідні дні у 2019 році також понеділок та вівторок - 30 і 31 грудня. Таким чином на Новий рік українці відпочиватимуть чотири дні підряд: 29, 30, 31 грудня та 1 січня 2020 року. Замість 30 та 31 грудня українці повинні будуть працювати дві суботи поспіль - 21 та 28 грудня. Оскільки 28 грудня - останній робочий день перед святами, його теж рекомендують скоротити на годину. nv.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика