В Україні потепліє у Всесвітній день метеоролога, - синоптик - «Общество» » «Новости Дня»
Crossman
Опубликовано: 15:00, 20 марта 2019
Общество / Украина

В Україні потепліє у Всесвітній день метеоролога, - синоптик - «Общество»

20 березня вся континентальна Європа порине в сонце та синє небо. Антициклон з таким цікавим подвійним ім'ям Hannelore охопить усіх сухою повітряною масою. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила...
В Україні потепліє у Всесвітній день метеоролога, - синоптик - «Общество»

20 березня вся континентальна Європа порине в сонце та синє небо. Антициклон з таким цікавим подвійним ім'ям Hannelore охопить усіх сухою повітряною масою.


Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко.

В Україні також особливо серйозного нічого не передбачається, лише атмосферний фронт якогось далекого циклону Igor зачепить слабкими дощами наші Центр та Північ, вночі - Захід (у Карпатах ймовірний мокрий сніг), а завтра ввечері ще й Харківщину.
Південь України, більшість Центру та Сходу будуть у сухій погоді.

Температура повітря розділиться десь по десятій ізотермі.
На Заході, Півночі, у Центрі вдень у середу очікується +6+9 градусів, на Півдні, Сході та в районах центрального Дніпра +10+16 градусів.
Тобто, лінія із температурою +10 градусів буде проходити між цими районами.

У Києві 20 березня буде хмарно з проясненнями, вночі та вранці невеликий дощ. Найближчої ночі 0+2 градуси, завтра вдень +6+8 градусів. Холоднувато.
Потепліє 23 березня, у Всесвітній день метеоролога.




Вечірні Вісті


...

20 березня вся континентальна Європа порине в сонце та синє небо. Антициклон з таким цікавим подвійним ім'ям Hannelore охопить усіх сухою повітряною масою. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко. В Україні також особливо серйозного нічого не передбачається, лише атмосферний фронт якогось далекого циклону Igor зачепить слабкими дощами наші Центр та Північ, вночі - Захід (у Карпатах ймовірний мокрий сніг), а завтра ввечері ще й Харківщину. Південь України, більшість Центру та Сходу будуть у сухій погоді. Температура повітря розділиться десь по десятій ізотермі. На Заході, Півночі, у Центрі вдень у середу очікується 6 9 градусів, на Півдні, Сході та в районах центрального Дніпра 10 16 градусів. Тобто, лінія із температурою 10 градусів буде проходити між цими районами. У Києві 20 березня буде хмарно з проясненнями, вночі та вранці невеликий дощ. Найближчої ночі 0 2 градуси, завтра вдень 6 8 градусів. Холоднувато. Потепліє 23 березня, у Всесвітній день метеоролога. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика