29 березня за участю Юлії Тимошенко відбудеться Всеукраїнська акція єднання «Україна обирає зміни» - «Общество» » «Новости Дня»
Ross
Опубликовано: 15:33, 28 марта 2019
Общество / Украина

29 березня за участю Юлії Тимошенко відбудеться Всеукраїнська акція єднання «Україна обирає зміни» - «Общество»

Акція розпочнеться о 15.00 одночасно на Михайлівській площі у Києві, на Соборній площі в Маріуполі та на площі перед університетом ім. Івана Франка у Львові (вул. Університетська, 1). В акції,...
29 березня за участю Юлії Тимошенко відбудеться Всеукраїнська акція єднання «Україна обирає зміни» - «Общество»
29 березня за участю Юлії Тимошенко відбудеться Всеукраїнська акція єднання «Україна обирає зміни» - «Общество»

Акція розпочнеться о 15.00 одночасно на Михайлівській площі у Києві, на Соборній площі в Маріуполі та на площі перед університетом ім. Івана Франка у Львові (вул. Університетська, 1).


В акції, окрім Юлії Тимошенко, візьмуть участь її довірені особи - голова Спілки власників житла України Олексій Кучеренко, волонтер, правник, громадський активіст Геннадій Друзенко, ветеран АТО, захисник Донецького аеропорту Микола Тихонов.


На площах у Львові та Маріуполі виступатимуть перший президент України Леонід Кравчук та кандидат у президенти Сергій Тарута, який нещодавно заявив про підтримку Юлії Тимошенко.


Три міста, у яких відбуватиметься Всеукраїнська акція єднання, будуть зв'язані телемостом.


ba.org.ua



...

Акція розпочнеться о 15.00 одночасно на Михайлівській площі у Києві, на Соборній площі в Маріуполі та на площі перед університетом ім. Івана Франка у Львові (вул. Університетська, 1). В акції, окрім Юлії Тимошенко, візьмуть участь її довірені особи - голова Спілки власників житла України Олексій Кучеренко, волонтер, правник, громадський активіст Геннадій Друзенко, ветеран АТО, захисник Донецького аеропорту Микола Тихонов. На площах у Львові та Маріуполі виступатимуть перший президент України Леонід Кравчук та кандидат у президенти Сергій Тарута, який нещодавно заявив про підтримку Юлії Тимошенко. Три міста, у яких відбуватиметься Всеукраїнська акція єднання, будуть зв'язані телемостом. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика