У більшості областей України 3 квітня переважатиме суха погода, - синоптик - «Общество» » «Новости Дня»
Александр
Опубликовано: 00:18, 03 апреля 2019
Общество / Украина

У більшості областей України 3 квітня переважатиме суха погода, - синоптик - «Общество»

Північно-східні повітряні потоки, зазвичай, приносять в Україну некомфортну погоду - холод та рвучкий вітер. Проте антиклон, який зараз панує над Україною, підсолодить холодну синоптичну пігулку - буде багато сонця. ...
У більшості областей України 3 квітня переважатиме суха погода, - синоптик - «Общество»
У більшості областей України 3 квітня переважатиме суха погода, - синоптик - «Общество»

Північно-східні повітряні потоки, зазвичай, приносять в Україну некомфортну погоду - холод та рвучкий вітер. Проте антиклон, який зараз панує над Україною, підсолодить холодну синоптичну пігулку - буде багато сонця.


Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко.

У більшості областей України 3 квітня переважатиме суха погода.
І лише хвіст фронту зачепить наші східні області, де пройдуть невеликі дощ та навіть сніг. Сніг - тому що там буде найхолодніше, вдень +2+6 градусів, а вночі до невеликого морозу.
Між іншим, невеликі 'мінуси' вночі ймовірні також в усій Україні, проте вдень потепліє до +6+11 градусів, а на Заході до +7+12 градусів.

У Києві середа обіцяє бути знову сонячною, з чистим небом. Північно-східний вітер очікується поривчастим, повітря - холоднуватим.
Найближчої ночі у столиці близько нуля, на околицях до -2 градусів, протягом дня потепліє до +8+10 градусів.

Сонця зараз багато, весна старається яскраво змити навіть спогади про противну зимову сірість, але поки що не поспішайте мити вікна - застуджуватися перед потеплінням та вихідними особливо прикро.
А потепління до +12+15 градусів прийде якраз у суботу-неділю.




Вечірні Вісті


...

Північно-східні повітряні потоки, зазвичай, приносять в Україну некомфортну погоду - холод та рвучкий вітер. Проте антиклон, який зараз панує над Україною, підсолодить холодну синоптичну пігулку - буде багато сонця. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко. У більшості областей України 3 квітня переважатиме суха погода. І лише хвіст фронту зачепить наші східні області, де пройдуть невеликі дощ та навіть сніг. Сніг - тому що там буде найхолодніше, вдень 2 6 градусів, а вночі до невеликого морозу. Між іншим, невеликі 'мінуси' вночі ймовірні також в усій Україні, проте вдень потепліє до 6 11 градусів, а на Заході до 7 12 градусів. У Києві середа обіцяє бути знову сонячною, з чистим небом. Північно-східний вітер очікується поривчастим, повітря - холоднуватим. Найближчої ночі у столиці близько нуля, на околицях до -2 градусів, протягом дня потепліє до 8 10 градусів. Сонця зараз багато, весна старається яскраво змити навіть спогади про противну зимову сірість, але поки що не поспішайте мити вікна - застуджуватися перед потеплінням та вихідними особливо прикро. А потепління до 12 15 градусів прийде якраз у суботу-неділю. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика