Влада сфальсифікувала вибори ще до голосування, – Сергій Власенко - «Общество» » «Новости Дня»
Baker
Опубликовано: 15:38, 04 апреля 2019
Общество / Украина

Влада сфальсифікувала вибори ще до голосування, – Сергій Власенко - «Общество»

Народний депутат від «Батьківщини» Сергій Власенко вважає, що Петро Порошенко фальсифікував вибори на етапі підготовки до дня голосування. На цьому він наголосив в прямому...
Влада сфальсифікувала вибори ще до голосування, – Сергій Власенко - «Общество»
Влада сфальсифікувала вибори ще до голосування, – Сергій Власенко - «Общество»

Народний депутат від «Батьківщини» Сергій Власенко вважає, що Петро Порошенко фальсифікував вибори на етапі підготовки до дня голосування.


На цьому він наголосив в прямому ефірі телеканалу NewsOne.


Депутат нагадав, що Юлія Тимошенко поважає вибір українців, але не вважає, що вони були насправді чесними.


«Кандидат в президенти Петро Порошенко використав адміністративний ресурс, використав кошти державного бюджету, щоб вплинути на волевиявлення громадян. До речі, цієї позиції дотримується, зокрема, громадянська мережа «Опора», яка майже дослівно підтримала тези, які озвучила Юлія Тимошенко. Ми вважаємо, що в цій кампанії Порошенко фальсифікував вибори на етапі підготовки до дня голосування», - вважає парламентарій.


Крім того, на думку політика, чинний президент Петро Порошенко встановив майже тотальний контроль над медіа. Будучи президентом, він проводив постійну агітацію і не платив за це гроші.


Сергій Власенко пояснив, що у «Батьківщини» були всі підстави оскаржувати результати першого туру президентських виборів 31 березня, однак вважає це недоцільним у нинішніх судових реаліях.


ba.org.ua


...

Народний депутат від «Батьківщини» Сергій Власенко вважає, що Петро Порошенко фальсифікував вибори на етапі підготовки до дня голосування. На цьому він наголосив в прямому ефірі телеканалу NewsOne. Депутат нагадав, що Юлія Тимошенко поважає вибір українців, але не вважає, що вони були насправді чесними. «Кандидат в президенти Петро Порошенко використав адміністративний ресурс, використав кошти державного бюджету, щоб вплинути на волевиявлення громадян. До речі, цієї позиції дотримується, зокрема, громадянська мережа «Опора», яка майже дослівно підтримала тези, які озвучила Юлія Тимошенко. Ми вважаємо, що в цій кампанії Порошенко фальсифікував вибори на етапі підготовки до дня голосування», - вважає парламентарій. Крім того, на думку політика, чинний президент Петро Порошенко встановив майже тотальний контроль над медіа. Будучи президентом, він проводив постійну агітацію і не платив за це гроші. Сергій Власенко пояснив, що у «Батьківщини» були всі підстави оскаржувати результати першого туру президентських виборів 31 березня, однак вважає це недоцільним у нинішніх судових реаліях. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика