Книга українського письменника визнана однією з кращих в світі для дітей з інвалідністю - «Общество» » «Новости Дня»
Bradberry
Опубликовано: 12:30, 25 апреля 2019
Общество / Украина

Книга українського письменника визнана однією з кращих в світі для дітей з інвалідністю - «Общество»

Книга українського письменника «Рікі та дороги» потрапила до престижного міжнародного каталогу IBBY видатних книжок для дітей з інвалідністю. Про це повідомив автор "Рікі та дороги" Марк Лівін на своїй сторінці...
Книга українського письменника визнана однією з кращих в світі для дітей з інвалідністю - «Общество»
Книга українського письменника визнана однією з кращих в світі для дітей з інвалідністю - «Общество»

Книга українського письменника «Рікі та дороги» потрапила до престижного міжнародного каталогу IBBY видатних книжок для дітей з інвалідністю.


Про це повідомив автор "Рікі та дороги" Марк Лівін на своїй сторінці в "Фейсбуці".


Ми знаходимося поруч з авторами зі США, Великої Британії, Ірландії, Швеції, Канади та інших. Я зараз дуже щиро радію, тому що це відзнака на найвищому рівні!
Трохи контексту: «Міжнародна рада з дитячої та юнацької книги (International Board on Books for Young People, IBBY) - неприбуткова організація у Швейцарії, мета якої - пропагування книг для дітей. Засновниками стали Еріх Кестнер, Ліза Тецнер, Астрід Лідгрен».




Вечірні Вісті


...

Книга українського письменника «Рікі та дороги» потрапила до престижного міжнародного каталогу IBBY видатних книжок для дітей з інвалідністю. Про це повідомив автор "Рікі та дороги" Марк Лівін на своїй сторінці в "Фейсбуці". Ми знаходимося поруч з авторами зі США, Великої Британії, Ірландії, Швеції, Канади та інших. Я зараз дуже щиро радію, тому що це відзнака на найвищому рівні! Трохи контексту: «Міжнародна рада з дитячої та юнацької книги (International Board on Books for Young People, IBBY) - неприбуткова організація у Швейцарії, мета якої - пропагування книг для дітей. Засновниками стали Еріх Кестнер, Ліза Тецнер, Астрід Лідгрен». Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика