Юлія Тимошенко: Журналістика й сьогодні – це поклик душі, образ життя і характер - «Общество» » «Новости Дня»
Oakman
Опубликовано: 12:36, 06 июня 2019
Общество / Украина

Юлія Тимошенко: Журналістика й сьогодні – це поклик душі, образ життя і характер - «Общество»

Професія журналіста сьогодні - це праця людей, які вміють працювати з інформацією, вміють критично мислити, впливати на глобальні процеси через висловлення власної точки зору. Ці якості роблять справжнього журналіста...
Юлія Тимошенко: Журналістика й сьогодні – це поклик душі, образ життя і характер - «Общество»
Юлія Тимошенко: Журналістика й сьогодні – це поклик душі, образ життя і характер - «Общество»

Професія журналіста сьогодні - це праця людей, які вміють працювати з інформацією, вміють критично мислити, впливати на глобальні процеси через висловлення власної точки зору. Ці якості роблять справжнього журналіста великою цінністю сучасного модернового суспільства.


Таку думку Юлія Тимошенко висловила на своїй сторінці у Facebook, вітаючи журналістів з професійним святом.


Як зауважила лідер «Батьківщини», в умовах миттєвого доступу будь-якої людини до будь-якої інформації та будь-якого обсягу знань, професія журналіста стала іншою. Раніше інструментами журналіста були перо, друкарська машинка, диктофон, камера, а тепер - соцмережі, пояснила Голова партії.


«Раніше, щоб отримати фах журналіста, треба було багато читати, писати гарні твори у школі, надсилати статті до газет і журналів, складати важкі іспити до університету, п'ять років вчитися, здобувати досвід, стажуватися. Сьогодні, аби називати себе журналістом, варто завести акаунт в ФБ і написати все, що ти думаєш про перспективи вирішення сирійського конфлікту, актуальність глютенової алергії у світі чи шанси партії «Вулик і глечик» на виборах до районної ради», - зазначила вона.


На думку Юлії Тимошенко, добре, що всі ми сьогодні трохи журналісти, блогери, дописувачі, експерти і репортери, адже «це викликає почуття співпричетності до історії і робить людину більш відповідальною перед суспільством, бодай теоретично».


«І попри все, у журналісти й досі йдуть великі, щирі і благородні серця та душі. На правді великих статків не заробиш, а скоріше - навпаки. Журналістика й сьогодні - це, передусім, поклик душі, образ життя і характер! Дякую всім причетним! Дякую за вашу роботу», - підсумувала лідер «Батьківщини».


ba.org.ua


...

Професія журналіста сьогодні - це праця людей, які вміють працювати з інформацією, вміють критично мислити, впливати на глобальні процеси через висловлення власної точки зору. Ці якості роблять справжнього журналіста великою цінністю сучасного модернового суспільства. Таку думку Юлія Тимошенко висловила на своїй сторінці у Facebook, вітаючи журналістів з професійним святом. Як зауважила лідер «Батьківщини», в умовах миттєвого доступу будь-якої людини до будь-якої інформації та будь-якого обсягу знань, професія журналіста стала іншою. Раніше інструментами журналіста були перо, друкарська машинка, диктофон, камера, а тепер - соцмережі, пояснила Голова партії. «Раніше, щоб отримати фах журналіста, треба було багато читати, писати гарні твори у школі, надсилати статті до газет і журналів, складати важкі іспити до університету, п'ять років вчитися, здобувати досвід, стажуватися. Сьогодні, аби називати себе журналістом, варто завести акаунт в ФБ і написати все, що ти думаєш про перспективи вирішення сирійського конфлікту, актуальність глютенової алергії у світі чи шанси партії «Вулик і глечик» на виборах до районної ради», - зазначила вона. На думку Юлії Тимошенко, добре, що всі ми сьогодні трохи журналісти, блогери, дописувачі, експерти і репортери, адже «це викликає почуття співпричетності до історії і робить людину більш відповідальною перед суспільством, бодай теоретично». «І попри все, у журналісти й досі йдуть великі, щирі і благородні серця та душі. На правді великих статків не заробиш, а скоріше - навпаки. Журналістика й сьогодні - це, передусім, поклик душі, образ життя і характер! Дякую всім причетним! Дякую за вашу роботу», - підсумувала лідер «Батьківщини». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика