Олексій Рябчин: Уряд має спрямовувати гроші на енергоефективність, а не на субсидії - «Общество» » «Новости Дня»
Владимир
Опубликовано: 20:45, 07 июня 2019
Общество / Украина

Олексій Рябчин: Уряд має спрямовувати гроші на енергоефективність, а не на субсидії - «Общество»

Щороку народні депутати намагають вибити більше грошей на енергоефективність, а уряд натомість спрямовує їх на субсидії. Про це народний депутат від «Батьківщини» Олексій Рябчин...
Олексій Рябчин: Уряд має спрямовувати гроші на енергоефективність, а не на субсидії - «Общество»
Олексій Рябчин: Уряд має спрямовувати гроші на енергоефективність, а не на субсидії - «Общество»

Щороку народні депутати намагають вибити більше грошей на енергоефективність, а уряд натомість спрямовує їх на субсидії.


Про це народний депутат від «Батьківщини» Олексій Рябчин сказав під час Години запитань до уряду.


Він нагадав, що «Батьківщина» завжди підтримувала законопроекти щодо енергоефіктивності, зеленого розвитку, екологічні законопроекти.


Олексій Рябчин також зауважив, що Юлія Тимошенко неодноразово закликала уряд подати бюджетну резолюцію.


«Ми не бачимо, скльки коштів наступного року уряд спрямує саме на енергоефективність. Щороку ми вибиваємо більше грошей на енергоефективність, а уряд спрямовує на субсидії. Мені цікаво, скільки грошей уряд відстояв на енергоефективність?» - запитав він у міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.


Представник «Батьківщини» звернув увагу і на те, що зі ЗМІ ми дізнаємось про «преддефолтний стан» у «Натогазі».


«У Нафтогаз нема грошей розрахуватися з акціонером-державою, нема грошей закачувати газ у сховища, є борги, не зростає добича. Питання вирішиться, коли піде або уряд, або керівництво «Нафтогазу». Люди не повинні бути заручниками цієї ситуації.


ba.org.ua


...

Щороку народні депутати намагають вибити більше грошей на енергоефективність, а уряд натомість спрямовує їх на субсидії. Про це народний депутат від «Батьківщини» Олексій Рябчин сказав під час Години запитань до уряду. Він нагадав, що «Батьківщина» завжди підтримувала законопроекти щодо енергоефіктивності, зеленого розвитку, екологічні законопроекти. Олексій Рябчин також зауважив, що Юлія Тимошенко неодноразово закликала уряд подати бюджетну резолюцію. «Ми не бачимо, скльки коштів наступного року уряд спрямує саме на енергоефективність. Щороку ми вибиваємо більше грошей на енергоефективність, а уряд спрямовує на субсидії. Мені цікаво, скільки грошей уряд відстояв на енергоефективність?» - запитав він у міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ. Представник «Батьківщини» звернув увагу і на те, що зі ЗМІ ми дізнаємось про «преддефолтний стан» у «Натогазі». «У Нафтогаз нема грошей розрахуватися з акціонером-державою, нема грошей закачувати газ у сховища, є борги, не зростає добича. Питання вирішиться, коли піде або уряд, або керівництво «Нафтогазу». Люди не повинні бути заручниками цієї ситуації. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика