Юлія Тимошенко: Ми можемо дати людям результат за 100 днів - «Общество» » «Новости Дня»
Данила
Опубликовано: 12:33, 11 июня 2019
Общество / Украина

Юлія Тимошенко: Ми можемо дати людям результат за 100 днів - «Общество»

У новій Верховній Раді має бути створено коаліцію дій, в основу якої має бути покладений Новий курс. Його виконання у співпраці президента, прем'єра та депутатів гарантує реальні результати в перші сто днів роботи...
Юлія Тимошенко: Ми можемо дати людям результат за 100 днів - «Общество»
Юлія Тимошенко: Ми можемо дати людям результат за 100 днів - «Общество»

У новій Верховній Раді має бути створено коаліцію дій, в основу якої має бути покладений Новий курс. Його виконання у співпраці президента, прем'єра та депутатів гарантує реальні результати в перші сто днів роботи нової коаліції.


Про це Юлія Тимошенко заявила під час програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.


«Там нема гасел, там є чіткі та професійні дії. Країні потрібні спокій, об'єднання і нарешті дати результат», - сказала лідер «Батьківщини».


Вона вкотре наголосила, сьогодні вкрай важливо не гаяти час і якомога швидше розпочати зміни, на які так чекають люди.


«Ми не можемо дозволити собі, маючи реальний план у руках, ще 5 років бездарно втратити. У нас є унікальний документ, який можна з першої хвилини виконувати та давати результат за перші сто днів», - наголосила політик.


Юлія Тимошенко запевнила, як би тяжко не виглядали ті виклики, які стоять нині перед країною, жодного армагедону немає.


«Кожне проблемне питання: від зовнішніх боргів до низьких доходів українців, які руйнують економіку, - усе це має рішення. І я хочу, щоб ми сприймали нового президента, новий парламент як колосальний шанс для України. Немає часу і немає значення, які партійні кольори, треба всім працювати на державу. Усі наші знання поставити на службу України та дати можливість їй піднятися. Шанс і можливості є, шлях прокладений - просто треба діяти на результат», - наголосила лідер «Батьківщини».


Юлія Тимошенко також зауважила, що її політична сила не збирається працювати в опозиції.


«Я розумію критичний стан країни і все, що ми можемо зробити за межами політичних майданчиків, у будь-якому статусі, ми це робитимемо. Ми все одно будемо всіма силами допомагати. Рятувати країну ми мусимо для себе, для наших дітей та онуків», - підсумувала вона.



ba.org.ua


...

У новій Верховній Раді має бути створено коаліцію дій, в основу якої має бути покладений Новий курс. Його виконання у співпраці президента, прем'єра та депутатів гарантує реальні результати в перші сто днів роботи нової коаліції. Про це Юлія Тимошенко заявила під час програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV. «Там нема гасел, там є чіткі та професійні дії. Країні потрібні спокій, об'єднання і нарешті дати результат», - сказала лідер «Батьківщини». Вона вкотре наголосила, сьогодні вкрай важливо не гаяти час і якомога швидше розпочати зміни, на які так чекають люди. «Ми не можемо дозволити собі, маючи реальний план у руках, ще 5 років бездарно втратити. У нас є унікальний документ, який можна з першої хвилини виконувати та давати результат за перші сто днів», - наголосила політик. Юлія Тимошенко запевнила, як би тяжко не виглядали ті виклики, які стоять нині перед країною, жодного армагедону немає. «Кожне проблемне питання: від зовнішніх боргів до низьких доходів українців, які руйнують економіку, - усе це має рішення. І я хочу, щоб ми сприймали нового президента, новий парламент як колосальний шанс для України. Немає часу і немає значення, які партійні кольори, треба всім працювати на державу. Усі наші знання поставити на службу України та дати можливість їй піднятися. Шанс і можливості є, шлях прокладений - просто треба діяти на результат», - наголосила лідер «Батьківщини». Юлія Тимошенко також зауважила, що її політична сила не збирається працювати в опозиції. «Я розумію критичний стан країни і все, що ми можемо зробити за межами політичних майданчиків, у будь-якому статусі, ми це робитимемо. Ми все одно будемо всіма силами допомагати. Рятувати країну ми мусимо для себе, для наших дітей та онуків», - підсумувала вона. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика