Водія "Київпастрансу" звинувачують в пошкодшенні дротів - «Общество» » «Новости Дня»
Johnson
Опубликовано: 04:34, 12 июня 2019
Общество / Украина

Водія "Київпастрансу" звинувачують в пошкодшенні дротів - «Общество»

Сьогодні у Подільському суді Києва відбулось засідання по оскарженню догани, яку винесли Наталі Пристинській - активістці Вільної профспілки залізничників України на "Київпастрансі". Як відомо, наявність трьох доган...
Водія "Київпастрансу" звинувачують в пошкодшенні дротів - «Общество»
Водія "Київпастрансу" звинувачують в пошкодшенні дротів - «Общество»

Сьогодні у Подільському суді Києва відбулось засідання по оскарженню догани, яку винесли Наталі Пристинській - активістці Вільної профспілки залізничників України на "Київпастрансі". Як відомо, наявність трьох доган дозволяє звільнити робітника.


Про це на своїй сторінці в "Фейсбуці" повідомляє громадська організація "Соціальний рух"

Наталю, яка працює водійкою тролейбуса, звинувачують у тому, що вона перевищила швидкість, чим спровокувала обрив контактів. Активістка у свою чергу заявляє, причиною обриву став поганий стан дротів. І на підтвердження того в суді є три повідомлення від інших водіїв. Адміністрація не відповіла, чому в наказах про догани немає відомостей про час і місце подій. До того ж, не мають доказів, що контактна мережа була технічно справна.

Як наголошує Соціальний рух, роботодавець намагається звалити всю провину на водіїв, щоб позбутися від профспілкових активістів і активісток. Водії-профспілковці ж у свою чергу заявляли у ЗМІ про численні порушення з боку адміністрації "Київпастрансу" - технічні несправності громадського транспорту, як то "лисі шини" взимку чи старі медикаменти в аптечках, неналежну оплату понаднормових, тиск на працівників і навіть випадок побиття жінки-працівниці. Про ганебне свавілля на "Київпастрансі" навіть заявляли у парламенті Великобританії.

В той же час сьогоднішній суд перенесли через прохання представниці "Київпастрансу" дати їй час на ознайомлення з документами. Це вже третя представниця КП за час судової тяжби профспілковців. Сам ініціатор доган - директор Куренівського депо Руслан Карабчук жодного разу на суд не з'явився.
Вечірні Вісті


...

Сьогодні у Подільському суді Києва відбулось засідання по оскарженню догани, яку винесли Наталі Пристинській - активістці Вільної профспілки залізничників України на "Київпастрансі". Як відомо, наявність трьох доган дозволяє звільнити робітника. Про це на своїй сторінці в "Фейсбуці" повідомляє громадська організація "Соціальний рух" Наталю, яка працює водійкою тролейбуса, звинувачують у тому, що вона перевищила швидкість, чим спровокувала обрив контактів. Активістка у свою чергу заявляє, причиною обриву став поганий стан дротів. І на підтвердження того в суді є три повідомлення від інших водіїв. Адміністрація не відповіла, чому в наказах про догани немає відомостей про час і місце подій. До того ж, не мають доказів, що контактна мережа була технічно справна. Як наголошує Соціальний рух, роботодавець намагається звалити всю провину на водіїв, щоб позбутися від профспілкових активістів і активісток. Водії-профспілковці ж у свою чергу заявляли у ЗМІ про численні порушення з боку адміністрації "Київпастрансу" - технічні несправності громадського транспорту, як то "лисі шини" взимку чи старі медикаменти в аптечках, неналежну оплату понаднормових, тиск на працівників і навіть випадок побиття жінки-працівниці. Про ганебне свавілля на "Київпастрансі" навіть заявляли у парламенті Великобританії. В той же час сьогоднішній суд перенесли через прохання представниці "Київпастрансу" дати їй час на ознайомлення з документами. Це вже третя представниця КП за час судової тяжби профспілковців. Сам ініціатор доган - директор Куренівського депо Руслан Карабчук жодного разу на суд не з'явився. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика