«Рембо: Остання кров» - вийшов перший трейлер до фільму - «Общество» » «Новости Дня»
Becker
Опубликовано: 00:09, 13 июня 2019
Общество / Украина

«Рембо: Остання кров» - вийшов перший трейлер до фільму - «Общество»

У Джона Рембо - посттравматичний синдромом. Щоб впоратися з демонами минулого, він переїжджає на ранчо, де піклується про тварин і намагається не згадувати про війну. Тепер його найближчі друзі - дівчина Габріелла...
«Рембо: Остання кров» - вийшов перший трейлер до фільму - «Общество»
«Рембо: Остання кров» - вийшов перший трейлер до фільму - «Общество»

У Джона Рембо - посттравматичний синдромом. Щоб впоратися з демонами минулого, він переїжджає на ранчо, де піклується про тварин і намагається не згадувати про війну. Тепер його найближчі друзі - дівчина Габріелла та її бабуся.


Одного дня Габріелла вирушає в Мексику на пошуки батька, який залишив сім'ю багато років тому. Але раптово вона зникає безвісти, і Рембо вирушає на її пошуки. Під час пошуків він розкриває діяльність злочинної організації, що займається торгівлею жінками. Тепер Рембо доведеться знову взятися за зброю, щоб врятувати дівчину і зупинити злочинців.




Дата старту: 19 вересня 2019


Режисер: Адріан Грюнберг


Актори: Сильвестр Сталлоне, Оскар Хаенада, Пас Вега


«Вечірні Вісті»


...

У Джона Рембо - посттравматичний синдромом. Щоб впоратися з демонами минулого, він переїжджає на ранчо, де піклується про тварин і намагається не згадувати про війну. Тепер його найближчі друзі - дівчина Габріелла та її бабуся. Одного дня Габріелла вирушає в Мексику на пошуки батька, який залишив сім'ю багато років тому. Але раптово вона зникає безвісти, і Рембо вирушає на її пошуки. Під час пошуків він розкриває діяльність злочинної організації, що займається торгівлею жінками. Тепер Рембо доведеться знову взятися за зброю, щоб врятувати дівчину і зупинити злочинців. Дата старту: 19 вересня 2019 Режисер: Адріан Грюнберг Актори: Сильвестр Сталлоне, Оскар Хаенада, Пас Вега «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика