Григорій Немиря зустрівся з представниками Фонду Конрада Аденауера - «Общество» » «Новости Дня»
Nathan
Опубликовано: 12:45, 27 июня 2019
Общество / Украина

Григорій Немиря зустрівся з представниками Фонду Конрада Аденауера - «Общество»

У четвер, 27 червня, заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря провів зустріч з представниками Фонду Конрада Аденауера. Керівник...
Григорій Немиря зустрівся з представниками Фонду Конрада Аденауера - «Общество»
Григорій Немиря зустрівся з представниками Фонду Конрада Аденауера - «Общество»

У четвер, 27 червня, заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря провів зустріч з представниками Фонду Конрада Аденауера.


Керівник представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні Габріеле Бауманн подякувала Григорію Немирі та «Батьківщині» за плідну співпрацю та представила новопризначеного керівника представництва Тіма Петерса, який розпочне виконання своїх обов'язків з 30 серпня.


Зі свого боку Григорій Немиря повідомив, що згідно аналізу Міжнародного центру перспективних досліджень (МЦПД), який було оприлюднено у середу, «Батьківщину» визнано найефективнішою партією з усіх 352 українських партій за останній політичний цикл 2014 - 2019 років.


Він також подякував Габріель Бауманн особисто та Фонду за підтримку демократичного розвитку України, сприяння побудові громадянського суспільства, ствердження вільних ЗМІ та консолідацію демократичних інститутів у нашій державі.


Сторони обговорили ситуацію з проведенням реформ в Україні. При цьому особливу увагу було приділено боротьбі з корупцією в Україні та загрозливій ситуації, яка склалася в цій сфері у нашій державі.


Йшлося також про ситуацію, пов'язану з проведенням дострокових парламентських виборів, запланованих на 21 липня 2019 року.


У зустріч також брав участь Керівник відділу у справах Європи та Північної Америки Фонду Конрада Аденауера Ларс Хензель.


ba.org.ua


...

У четвер, 27 червня, заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря провів зустріч з представниками Фонду Конрада Аденауера. Керівник представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні Габріеле Бауманн подякувала Григорію Немирі та «Батьківщині» за плідну співпрацю та представила новопризначеного керівника представництва Тіма Петерса, який розпочне виконання своїх обов'язків з 30 серпня. Зі свого боку Григорій Немиря повідомив, що згідно аналізу Міжнародного центру перспективних досліджень (МЦПД), який було оприлюднено у середу, «Батьківщину» визнано найефективнішою партією з усіх 352 українських партій за останній політичний цикл 2014 - 2019 років. Він також подякував Габріель Бауманн особисто та Фонду за підтримку демократичного розвитку України, сприяння побудові громадянського суспільства, ствердження вільних ЗМІ та консолідацію демократичних інститутів у нашій державі. Сторони обговорили ситуацію з проведенням реформ в Україні. При цьому особливу увагу було приділено боротьбі з корупцією в Україні та загрозливій ситуації, яка склалася в цій сфері у нашій державі. Йшлося також про ситуацію, пов'язану з проведенням дострокових парламентських виборів, запланованих на 21 липня 2019 року. У зустріч також брав участь Керівник відділу у справах Європи та Північної Америки Фонду Конрада Аденауера Ларс Хензель. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика