Юлія Тимошенко: Треба і доходи підняти, і тарифи знизити негайно - «Общество» » «Новости Дня»
Клеопатра
Опубликовано: 12:44, 16 июля 2019
Общество / Украина

Юлія Тимошенко: Треба і доходи підняти, і тарифи знизити негайно - «Общество»

«Батьківщина» має суттєві розбіжності з партіями «Слуга народу» і «Голос» в тарифному питанні. Це Юлія Тимошенко визнала вчора в ефірі телеканалу ICTV. «Ми дійсно маємо різні позиції зі...
Юлія Тимошенко: Треба і доходи підняти, і тарифи знизити негайно - «Общество»
Юлія Тимошенко: Треба і доходи підняти, і тарифи знизити негайно - «Общество»

«Батьківщина» має суттєві розбіжності з партіями «Слуга народу» і «Голос» в тарифному питанні.


Це Юлія Тимошенко визнала вчора в ефірі телеканалу ICTV.


«Ми дійсно маємо різні позиції зі «Слугою народу», які не знижують тарифи, і з «Голосом», який казав, що треба не тарифи знижувати, а підвищувати доходи. Ми ж вважаємо, що треба і доходи підняти, і тарифи знизити негайно», - наголосила лідер «Батьківщини».


Юлія Тимошенко пояснила, що зменшення тарифів для людей - це ключове рішення, яке відновить не лише справедливість для кожної української родини. Полегшення тарифного тягаря дозволить припинити витягування з бюджетів українських родин останніх коштів, за які люди могли купувати товари та послуги вітчизняних виробників і тим самим стимулювати розвиток української економіки.


Голова партії наголосила: її команда вже кілька років діє, прагнучи знизити ціни на газ для населення. І вже дві судові інстанції визнали постанову уряду Порошенка-Гройсмана про подорожчання газу для людей незаконною та необґрунтованою. Це вже дозволяє новому президенту, не чекаючи виборів, накласти вето на рішення уряду і знизити тарифи. Як глава держави цього не зробить, це може зробити новий уряд вже після виборів, переконана Юлія Тимошенко.


ba.org.ua


...

«Батьківщина» має суттєві розбіжності з партіями «Слуга народу» і «Голос» в тарифному питанні. Це Юлія Тимошенко визнала вчора в ефірі телеканалу ICTV. «Ми дійсно маємо різні позиції зі «Слугою народу», які не знижують тарифи, і з «Голосом», який казав, що треба не тарифи знижувати, а підвищувати доходи. Ми ж вважаємо, що треба і доходи підняти, і тарифи знизити негайно», - наголосила лідер «Батьківщини». Юлія Тимошенко пояснила, що зменшення тарифів для людей - це ключове рішення, яке відновить не лише справедливість для кожної української родини. Полегшення тарифного тягаря дозволить припинити витягування з бюджетів українських родин останніх коштів, за які люди могли купувати товари та послуги вітчизняних виробників і тим самим стимулювати розвиток української економіки. Голова партії наголосила: її команда вже кілька років діє, прагнучи знизити ціни на газ для населення. І вже дві судові інстанції визнали постанову уряду Порошенка-Гройсмана про подорожчання газу для людей незаконною та необґрунтованою. Це вже дозволяє новому президенту, не чекаючи виборів, накласти вето на рішення уряду і знизити тарифи. Як глава держави цього не зробить, це може зробити новий уряд вже після виборів, переконана Юлія Тимошенко. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика