Юлія Тимошенко: Треба припиняти політичну колотнечу та починати працювати для людей - «Общество» » «Новости Дня»
Олимпиада
Опубликовано: 12:51, 18 июля 2019
Общество / Украина

Юлія Тимошенко: Треба припиняти політичну колотнечу та починати працювати для людей - «Общество»

Суперечки навколо проведення засідання вже розпущеного парламенту викликані виключно передвиборчими міркуваннями. Про це заявила Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу «112. Україна». «Усі розуміють, що недосвідчена адміністрація нового президента припустилася помилки, і попросила скликати позачергове засідання, тоді як треба було скликати позачергову сесію, - зазначила лідер «Батьківщини». - Але чи не простіше було спікеру Андрію Парубію просто передзвонити президенту Володимиру Зеленському і пояснити, попросити виправити слово
Юлія Тимошенко: Треба припиняти політичну колотнечу та починати працювати для людей - «Общество»
Юлія Тимошенко: Треба припиняти політичну колотнечу та починати працювати для людей - «Общество»

Суперечки навколо проведення засідання вже розпущеного парламенту викликані виключно передвиборчими міркуваннями.


Про це заявила Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу «112. Україна».


«Усі розуміють, що недосвідчена адміністрація нового президента припустилася помилки, і попросила скликати позачергове засідання, тоді як треба було скликати позачергову сесію, - зазначила лідер «Батьківщини». - Але чи не простіше було спікеру Андрію Парубію просто передзвонити президенту Володимиру Зеленському і пояснити, попросити виправити слово «засідання» на «сесію»? І не треба було б колотнечі! В адміністрації спокійно б виправили текст, зібрали б сесію, провели і ухвалили б потрібні рішення....»


А так зазначає Голова партії, ми бачимо політичну колотнечу перед виборами, і саме тому кожні вибори в нас завершуються «пшиком».


«Наше завдання інше - щоб зусилля не «пішли в трубу», щоб люди нарешті відчули зміни у власному житті», - наголосила Юлія Тимошенко.


ba.org.ua



...

Суперечки навколо проведення засідання вже розпущеного парламенту викликані виключно передвиборчими міркуваннями. Про це заявила Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу «112. Україна». «Усі розуміють, що недосвідчена адміністрація нового президента припустилася помилки, і попросила скликати позачергове засідання, тоді як треба було скликати позачергову сесію, - зазначила лідер «Батьківщини». - Але чи не простіше було спікеру Андрію Парубію просто передзвонити президенту Володимиру Зеленському і пояснити, попросити виправити слово «засідання» на «сесію»? І не треба було б колотнечі! В адміністрації спокійно б виправили текст, зібрали б сесію, провели і ухвалили б потрібні рішення» А так зазначає Голова партії, ми бачимо політичну колотнечу перед виборами, і саме тому кожні вибори в нас завершуються «пшиком». «Наше завдання інше - щоб зусилля не «пішли в трубу», щоб люди нарешті відчули зміни у власному житті», - наголосила Юлія Тимошенко. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика