Юлія Тимошенко: «Батьківщина» служитиме Україні та інтересам людей, а питання про склад коаліції – до команди президента - «Общество» » «Новости Дня»
Gibbs
Опубликовано: 00:10, 22 июля 2019
Общество / Украина

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» служитиме Україні та інтересам людей, а питання про склад коаліції – до команди президента - «Общество»

«Батьківщина» служитиме країні та інтересам людей, де б вона не була: в коаліції чи ні. Команда Юлії Тимошенко має стратегічний план відродження та становлення України і втілюватиме його надалі. ...
Юлія Тимошенко: «Батьківщина» служитиме Україні та інтересам людей, а питання про склад коаліції – до команди президента - «Общество»
Юлія Тимошенко: «Батьківщина» служитиме Україні та інтересам людей, а питання про склад коаліції – до команди президента - «Общество»

«Батьківщина» служитиме країні та інтересам людей, де б вона не була: в коаліції чи ні. Команда Юлії Тимошенко має стратегічний план відродження та становлення України і втілюватиме його надалі.


Про це заявила Юлія Тимошенко на прес-конференції за результатами виборів до Верховної Ради.


«Наша команда складається з професіоналів і ми вміємо будувати країну. Ми - одна з небагатьох партій, яка має покроковий стратегічний план відродження та становлення України. Ми 20 років віддавали сили та досвід Україні, і ми це продовжуватимемо робити й надалі», - наголосила лідер «Батьківщини».


Водночас вона зауважила, що на парламентських виборах партія президента Зеленського здобула перше місце і сьогодні саме в її руках ініціатива та відповідальність за формування коаліції.


«Вони ухвалюватимуть рішення, з ким коаліцію створювати, кого висувати на посаду прем'єр-міністра та міністрів», - заявила Голова партії та привітала команду президента з перемогою.


На запитання, з ким із партій, які наразі потрапляють до парламенту, «Батьківщина» готова об'єднуватися, Юлія Тимошенко зазначила, що мова може йти про коаліцію лише зі «Слугою народу» та «Голосом».


ba.org.ua


...

«Батьківщина» служитиме країні та інтересам людей, де б вона не була: в коаліції чи ні. Команда Юлії Тимошенко має стратегічний план відродження та становлення України і втілюватиме його надалі. Про це заявила Юлія Тимошенко на прес-конференції за результатами виборів до Верховної Ради. «Наша команда складається з професіоналів і ми вміємо будувати країну. Ми - одна з небагатьох партій, яка має покроковий стратегічний план відродження та становлення України. Ми 20 років віддавали сили та досвід Україні, і ми це продовжуватимемо робити й надалі», - наголосила лідер «Батьківщини». Водночас вона зауважила, що на парламентських виборах партія президента Зеленського здобула перше місце і сьогодні саме в її руках ініціатива та відповідальність за формування коаліції. «Вони ухвалюватимуть рішення, з ким коаліцію створювати, кого висувати на посаду прем'єр-міністра та міністрів», - заявила Голова партії та привітала команду президента з перемогою. На запитання, з ким із партій, які наразі потрапляють до парламенту, «Батьківщина» готова об'єднуватися, Юлія Тимошенко зазначила, що мова може йти про коаліцію лише зі «Слугою народу» та «Голосом». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика