«Батьківщина» підтримує боротьбу з корупцією, зокрема з незаконним збагаченням - «Общество» » «Новости Дня»
Oakman
Опубликовано: 12:40, 11 сентября 2019
Общество / Украина

«Батьківщина» підтримує боротьбу з корупцією, зокрема з незаконним збагаченням - «Общество»

«Батьківщина» підтримала у першому читанні за основу внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування,...
«Батьківщина» підтримує боротьбу з корупцією, зокрема з незаконним збагаченням - «Общество»
«Батьківщина» підтримує боротьбу з корупцією, зокрема з незаконним збагаченням - «Общество»

«Батьківщина» підтримала у першому читанні за основу внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, і покарання за набуття таких активів.


Проте, наголосив заступник Голови партії Сергій Власенко з трибуни парламенту, документ потребує доопрацювання.


Представника «Батьківщини» озвучив недоліки документу, який, до речі, стосується не лише корупціонерів, але юридичних та фізичних осіб.


Зокрема, передбачається розкриття банківської та будь-якої таємниці щодо будь-якої особи без рішення суду. І лише за письмовим запитом керівника НАБУ або ДБР, зауважив він.


Окрім того, передбачається проведення суду про арешт майна без участі особи, майно якої арештовується.


«З нашим рівнем роботи експертів, будь-яка хата на селі може бути оцінена в 14 млн і депутати на селі можуть стати корупціонерами, а мешканці села, які з ним спілкуються, будуть третіми особами, які також підпадають під цей закон», - пояснив він.


Сергій Власенко звернувся до депутатів з проханням не допомагати корупціонерам уникати відповідальності і ухвалити нормальний закон.


Окрім того, законопроєкт не повинен стати інструментом для зловживання та незаконного збагачення самих правоохоронців і не має утискати права звичайних людей.



ba.org.ua


...

«Батьківщина» підтримала у першому читанні за основу внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, і покарання за набуття таких активів. Проте, наголосив заступник Голови партії Сергій Власенко з трибуни парламенту, документ потребує доопрацювання. Представника «Батьківщини» озвучив недоліки документу, який, до речі, стосується не лише корупціонерів, але юридичних та фізичних осіб. Зокрема, передбачається розкриття банківської та будь-якої таємниці щодо будь-якої особи без рішення суду. І лише за письмовим запитом керівника НАБУ або ДБР, зауважив він. Окрім того, передбачається проведення суду про арешт майна без участі особи, майно якої арештовується. «З нашим рівнем роботи експертів, будь-яка хата на селі може бути оцінена в 14 млн і депутати на селі можуть стати корупціонерами, а мешканці села, які з ним спілкуються, будуть третіми особами, які також підпадають під цей закон», - пояснив він. Сергій Власенко звернувся до депутатів з проханням не допомагати корупціонерам уникати відповідальності і ухвалити нормальний закон. Окрім того, законопроєкт не повинен стати інструментом для зловживання та незаконного збагачення самих правоохоронців і не має утискати права звичайних людей. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика