У середу нарешті розпочинається потепління, - синоптик - «Общество» » «Новости Дня»
Евдокия
Опубликовано: 00:45, 09 октября 2019
Общество / Украина

У середу нарешті розпочинається потепління, - синоптик - «Общество»

В Україні 9 жовтня ще буде свіжувато. На Сході, у центральних областях та навіть на Півдні найближчої ночі спостерігатимуться заморозки 0-5 градусів. Виняток, тобто, без заморозків, - Одеська область, Вінниччина...
У середу нарешті розпочинається потепління, - синоптик - «Общество»
У середу нарешті розпочинається потепління, - синоптик - «Общество»

В Україні 9 жовтня ще буде свіжувато. На Сході, у центральних областях та навіть на Півдні найближчої ночі спостерігатимуться заморозки 0-5 градусів. Виняток, тобто, без заморозків, - Одеська область, Вінниччина та Крим. На решті території вночі передбачається +3+7 градусів.


Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко.
У середу в денні години нарешті розпочинається потепління.
Вдень температура повітря підвищиться до +12+18 градусів. +18 градусів - це більше стосується південного заходу.
На Сході очікується +10+13 градусів.
У північних районах Чернігівщини, Сумщини ще місцями побуде +7+12 градусів.
Проте тенденція, яку несе південно-західний вітер, явно у бік потепління.
Ще трохи)
Між іншим, якщо згадали про вітер, кому важливо - у середу він буде поривчастим, до сильного.

Про опади.
Завтра в більшості областей України переважатиме суха погода, лише на Півночі та Заході ймовірні невеликі дощі. Та й то, локально.

У Києві середа вже буде теплішою. Вночі - без заморозків, +4,+5 градусів, а вдень очікується близько +12 градусів. Щоправда, буде хмарно і навіть невеликий дощ.

Але не засмучуйтеся, бо теплО набиратиме обертів.
Вже у неділю, 13 жовтня, за попередніми прогнозами, усі, хто лякають кота децибельним чханням та кашлем, і просто щасливчики, які вчасно відскочили від першої осінньої інфекції, знову радітимуть сонцю та затишному теплу.
І схоже, що таки з неділі, з 13-го жовтня, в Україну йде бабине літо!

Важливо. На Покрову, День захисника України також очікується чудова погода - без опадів та +17+22 градуси.




Вечірні Вісті


...

В Україні 9 жовтня ще буде свіжувато. На Сході, у центральних областях та навіть на Півдні найближчої ночі спостерігатимуться заморозки 0-5 градусів. Виняток, тобто, без заморозків, - Одеська область, Вінниччина та Крим. На решті території вночі передбачається 3 7 градусів. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко. У середу в денні години нарешті розпочинається потепління. Вдень температура повітря підвищиться до 12 18 градусів. 18 градусів - це більше стосується південного заходу. На Сході очікується 10 13 градусів. У північних районах Чернігівщини, Сумщини ще місцями побуде 7 12 градусів. Проте тенденція, яку несе південно-західний вітер, явно у бік потепління. Ще трохи) Між іншим, якщо згадали про вітер, кому важливо - у середу він буде поривчастим, до сильного. Про опади. Завтра в більшості областей України переважатиме суха погода, лише на Півночі та Заході ймовірні невеликі дощі. Та й то, локально. У Києві середа вже буде теплішою. Вночі - без заморозків, 4, 5 градусів, а вдень очікується близько 12 градусів. Щоправда, буде хмарно і навіть невеликий дощ. Але не засмучуйтеся, бо теплО набиратиме обертів. Вже у неділю, 13 жовтня, за попередніми прогнозами, усі, хто лякають кота децибельним чханням та кашлем, і просто щасливчики, які вчасно відскочили від першої осінньої інфекції, знову радітимуть сонцю та затишному теплу. І схоже, що таки з неділі, з 13-го жовтня, в Україну йде бабине літо! Важливо. На Покрову, День захисника України також очікується чудова погода - без опадів та 17 22 градуси. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика