Україна 16-го жовтня буде однією з найтепліших у Європі, - синоптик - «Общество» » «Новости Дня»
Arthurs
Опубликовано: 00:22, 16 октября 2019
Общество / Украина

Україна 16-го жовтня буде однією з найтепліших у Європі, - синоптик - «Общество»

Україна 16-го жовтня буде однією з найтепліших у Європі. Температура повітря протягом дня досягатиме +18+24 градусів. А, наприклад, в Іспанії, Франції, не кажу вже про Німеччину чи Велику Британію чи Швецію, буде...
Україна 16-го жовтня буде однією з найтепліших у Європі, - синоптик - «Общество»
Україна 16-го жовтня буде однією з найтепліших у Європі, - синоптик - «Общество»

Україна 16-го жовтня буде однією з найтепліших у Європі. Температура повітря протягом дня досягатиме +18+24 градусів. А, наприклад, в Іспанії, Франції, не кажу вже про Німеччину чи Велику Британію чи Швецію, буде +10+15 градусів.
Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко.
Дощі й надалі нас оминатимуть, переважатиме суха ясна погода.
Вірний Санчо Панса осені - туман - починає підкоряти собі ночі й ранки, а подекуди й затримуватися аж до обіду.
Найбільш ймовірні тумани завтра на Сході, Півдні, у Центрі та навколо Карпат.
Видимість у туманах погрішуватиметься до 300-500 метрів, уважно!

У Києві середа буде сухою сонячною та теплою, впродовж дня близько +20 градусів.
Щоб ми не переплутали осінь із літом, про це нагадає безліч жовтого листя, яке пора б позбирати нашим комунальникам, та холодні ночі із температурою повітря +6+12 градусів.

Така погода триватиме до кінця тижня, з невеликими коливаннями температури повітря.

Бабине літо триває, хороші світлі емоції української Покрови-2019 тримають у надії, що й далі, поступово, будемо йти вперед, не спотикаючись.




Вечірні Вісті


...

Україна 16-го жовтня буде однією з найтепліших у Європі. Температура повітря протягом дня досягатиме 18 24 градусів. А, наприклад, в Іспанії, Франції, не кажу вже про Німеччину чи Велику Британію чи Швецію, буде 10 15 градусів. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко. Дощі й надалі нас оминатимуть, переважатиме суха ясна погода. Вірний Санчо Панса осені - туман - починає підкоряти собі ночі й ранки, а подекуди й затримуватися аж до обіду. Найбільш ймовірні тумани завтра на Сході, Півдні, у Центрі та навколо Карпат. Видимість у туманах погрішуватиметься до 300-500 метрів, уважно! У Києві середа буде сухою сонячною та теплою, впродовж дня близько 20 градусів. Щоб ми не переплутали осінь із літом, про це нагадає безліч жовтого листя, яке пора б позбирати нашим комунальникам, та холодні ночі із температурою повітря 6 12 градусів. Така погода триватиме до кінця тижня, з невеликими коливаннями температури повітря. Бабине літо триває, хороші світлі емоції української Покрови-2019 тримають у надії, що й далі, поступово, будемо йти вперед, не спотикаючись. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика