Протести в Чилі: в розпал демонстрації стався землетрус - «Общество» » «Новости Дня»
Charlson
Опубликовано: 20:04, 05 ноября 2019
Общество / Украина

Протести в Чилі: в розпал демонстрації стався землетрус - «Общество»

У розпал демонстрацій на півночі Чилі стався землетрус магнітудою 6 балів, який можна було відчути в столиці Сантьяго, де відчувалися підземні поштовхи. Як передає DW, про кількість постраждалих...
Протести в Чилі: в розпал демонстрації стався землетрус - «Общество»
Протести в Чилі: в розпал демонстрації стався землетрус - «Общество»

У розпал демонстрацій на півночі Чилі стався землетрус магнітудою 6 балів, який можна було відчути в столиці Сантьяго, де відчувалися підземні поштовхи.


Як передає DW, про кількість постраждалих не повідомляється.


У Сантьяго 4 листопада десятки тисяч людей зібралися на акцію протесту, яка переросла в зіткнення з поліцейськими. Демонстранти вимагали відставки президента Себастьяна Піньєри.


Поліція застосувала проти протестуючих сльозоточивий газ і водомети. В обличчя одного поліцейського потрапила пляшка з «коктейлем Молотова».


Учасники протестів вперше почали будувати вуличні барикади.


Надходили повідомлення про грабежі та випадки вандалізму в містах Вінья-дель-Мар, Вальпараїсо і Консепсьон.


Протести в Чилі, яка вважається однією з найстабільніших країн Латинської Америки, спалахнули в середині жовтня. Їх викликало підвищення цін на проїзд в громадському транспорті та загальне невдоволення економічними і соціальними проблемами. Акції швидко поширилися по всій країні.


nv.ua


...

У розпал демонстрацій на півночі Чилі стався землетрус магнітудою 6 балів, який можна було відчути в столиці Сантьяго, де відчувалися підземні поштовхи. Як передає DW, про кількість постраждалих не повідомляється. У Сантьяго 4 листопада десятки тисяч людей зібралися на акцію протесту, яка переросла в зіткнення з поліцейськими. Демонстранти вимагали відставки президента Себастьяна Піньєри. Поліція застосувала проти протестуючих сльозоточивий газ і водомети. В обличчя одного поліцейського потрапила пляшка з «коктейлем Молотова». Учасники протестів вперше почали будувати вуличні барикади. Надходили повідомлення про грабежі та випадки вандалізму в містах Вінья-дель-Мар, Вальпараїсо і Консепсьон. Протести в Чилі, яка вважається однією з найстабільніших країн Латинської Америки, спалахнули в середині жовтня. Їх викликало підвищення цін на проїзд в громадському транспорті та загальне невдоволення економічними і соціальними проблемами. Акції швидко поширилися по всій країні. nv.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика