Юлія Тимошенко: «Батьківщина» боротиметься за інтереси українців усіма законними способами - «Общество» » «Новости Дня»
Александр
Опубликовано: 16:34, 19 ноября 2019
Общество / Украина

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» боротиметься за інтереси українців усіма законними способами - «Общество»

Закони, ухвалені в першому читанні пропрезидентською більшістю Верховної Ради, суперечать інтересам і прагненням українців та позбавляють державу будь-якого впливу на стратегічну власність, прибутками від якої керуватимуть...
Юлія Тимошенко: «Батьківщина» боротиметься за інтереси українців усіма законними способами - «Общество»
Юлія Тимошенко: «Батьківщина» боротиметься за інтереси українців усіма законними способами - «Общество»

Закони, ухвалені в першому читанні пропрезидентською більшістю Верховної Ради, суперечать інтересам і прагненням українців та позбавляють державу будь-якого впливу на стратегічну власність, прибутками від якої керуватимуть іноземці.


Про це заявила Юлія Тимошенко в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.


«Сьогодні великі транснаціональні фінансові корпорації взяли управління Україною у свої руки й, користуючись недосвідченістю нової влади, проштовхують свої інтереси так, що українські інтереси залишаються поза увагою», - наголосила лідер «Батьківщини».


Юлія Тимошенко зауважила, що нинішня влада «в турборежимі веде країну на шлях колонізації». Саме для того, аби протистояти таким процесам фракція «Батьківщина» і пішла в опозицію.


«Ми робили все можливе, аби допомогти владі спрямувати країну на шлях розвитку, пропонували стратегії, проєкти документів, фахівців, здатних впоратися з викликами, але наші пропозиції були відкинуті владою. Натомість великі транснаціональні корпорації взяли управління державою у свої руки. З їхньої точки зори, вони керуватимуть ефективно. Але у власних інтересах, а не в інтересах України», - обурилася політик.


Юлія Тимошенко наголосила, що «Батьківщина» боротиметься за інтереси людей усіма законними способами. Депутати партії вже підготували подання до Конституційного суду, аби зберегти ГТС та іншу стратегічну власність під контролем українців.


«Я впевнена, що Конституційний суд має всі підстави скасувати в цьому законі про газотранспортну систему норми, що суперечать Конституції України. Ми точно знаємо як сьогодні боротися з тими речами, які неприпустимі для розвитку країни. Все у нас точно буде добре!», - резюмувала Юлія Тимошенко.



ba.org.ua


...

Закони, ухвалені в першому читанні пропрезидентською більшістю Верховної Ради, суперечать інтересам і прагненням українців та позбавляють державу будь-якого впливу на стратегічну власність, прибутками від якої керуватимуть іноземці. Про це заявила Юлія Тимошенко в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV. «Сьогодні великі транснаціональні фінансові корпорації взяли управління Україною у свої руки й, користуючись недосвідченістю нової влади, проштовхують свої інтереси так, що українські інтереси залишаються поза увагою», - наголосила лідер «Батьківщини». Юлія Тимошенко зауважила, що нинішня влада «в турборежимі веде країну на шлях колонізації». Саме для того, аби протистояти таким процесам фракція «Батьківщина» і пішла в опозицію. «Ми робили все можливе, аби допомогти владі спрямувати країну на шлях розвитку, пропонували стратегії, проєкти документів, фахівців, здатних впоратися з викликами, але наші пропозиції були відкинуті владою. Натомість великі транснаціональні корпорації взяли управління державою у свої руки. З їхньої точки зори, вони керуватимуть ефективно. Але у власних інтересах, а не в інтересах України», - обурилася політик. Юлія Тимошенко наголосила, що «Батьківщина» боротиметься за інтереси людей усіма законними способами. Депутати партії вже підготували подання до Конституційного суду, аби зберегти ГТС та іншу стратегічну власність під контролем українців. «Я впевнена, що Конституційний суд має всі підстави скасувати в цьому законі про газотранспортну систему норми, що суперечать Конституції України. Ми точно знаємо як сьогодні боротися з тими речами, які неприпустимі для розвитку країни. Все у нас точно буде добре!», - резюмувала Юлія Тимошенко. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика