Банкова спробує легалізувати «сітку Порошенка» через Верховний Суд - «Автоновости» » «Новости Дня»
Мальвина
Опубликовано: 21:01, 01 марта 2019
Украина / Авто

Банкова спробує легалізувати «сітку Порошенка» через Верховний Суд - «Автоновости»

Банкова здійснює тиск на Верховний Суд з метою легалізувати підкуп виборців чинним президентом Порошенком. Про це заявив заступник Голови партії від «Батьківщини» Сергій Власенко. ...
Банкова спробує легалізувати «сітку Порошенка» через Верховний Суд - «Автоновости»

Банкова здійснює тиск на Верховний Суд з метою легалізувати підкуп виборців чинним президентом Порошенком.


Про це заявив заступник Голови партії від «Батьківщини» Сергій Власенко.


Він повідомив, що в четвер, 28 лютого, Шостий апеляційний адміністративний суд виніс рішення, яким визнав протиправною постанову ЦВК (від 22 лютого 2019 року № 376), що передбачала відшкодування витрат фізичним особам, залученим до безпосереднього здійснення заходів передвиборної агітації. По суті, йдеться про легалізацію формування оплатної «сітки агітаторів».


Як наголосив Сергій Власенко, виграти суд і не дати Порошенку легалізувати підкуп агітаторів дозволили спільні дії команд Анатолія Гриценка та Юлії Тимошенко.


«Сьогодні у ЦВК і на Банковій розпочалася істерика з цього приводу. Ми знаємо, що саме в цей момент відбувається тиск на суддів Верховного Суду з метою примусити їх скасувати законне рішення першої інстанції, - адмінсуду, який ми виграли», - наголосив він.


Нагадаємо, що 22 лютого ЦВК ухвалила постанову (№ 376), яка передбачає відшкодування витрат фізичним особам, залученим до безпосереднього здійснення заходів передвиборної агітації.


Йдеться про витрати на телефонні послуги, проїзд (включаючи перевезення багажу), харчування, проживання та інші витрати в разі здійснення заходів передвиборної агітації в іншому населеному пункті тощо.


За словами Власенка, легалізувати можливість оплати роботи агітаторів ЦВК змусило викриття масштабного підкупу виборців штабом Порошенка.


ba.org.ua


...

Банкова здійснює тиск на Верховний Суд з метою легалізувати підкуп виборців чинним президентом Порошенком. Про це заявив заступник Голови партії від «Батьківщини» Сергій Власенко. Він повідомив, що в четвер, 28 лютого, Шостий апеляційний адміністративний суд виніс рішення, яким визнав протиправною постанову ЦВК (від 22 лютого 2019 року № 376), що передбачала відшкодування витрат фізичним особам, залученим до безпосереднього здійснення заходів передвиборної агітації. По суті, йдеться про легалізацію формування оплатної «сітки агітаторів». Як наголосив Сергій Власенко, виграти суд і не дати Порошенку легалізувати підкуп агітаторів дозволили спільні дії команд Анатолія Гриценка та Юлії Тимошенко. «Сьогодні у ЦВК і на Банковій розпочалася істерика з цього приводу. Ми знаємо, що саме в цей момент відбувається тиск на суддів Верховного Суду з метою примусити їх скасувати законне рішення першої інстанції, - адмінсуду, який ми виграли», - наголосив він. Нагадаємо, що 22 лютого ЦВК ухвалила постанову (№ 376), яка передбачає відшкодування витрат фізичним особам, залученим до безпосереднього здійснення заходів передвиборної агітації. Йдеться про витрати на телефонні послуги, проїзд (включаючи перевезення багажу), харчування, проживання та інші витрати в разі здійснення заходів передвиборної агітації в іншому населеному пункті тощо. За словами Власенка, легалізувати можливість оплати роботи агітаторів ЦВК змусило викриття масштабного підкупу виборців штабом Порошенка. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика