Сергій Євтушок: Імпічмент - відповідь на корупцію Порошенка в оборонці - «Культура» » «Новости Дня»
Lewin
Опубликовано: 15:18, 02 марта 2019
Украина / Культура

Сергій Євтушок: Імпічмент - відповідь на корупцію Порошенка в оборонці - «Культура»

Імпічмент - це справедлива відповідь на корупцію глави держави в оборонній галузі під час війни. Про це зазначив народний депутат від «Батьківщини» Сергій Євтушок у ефірі "5 каналу". ...
Сергій Євтушок: Імпічмент - відповідь на корупцію Порошенка в оборонці - «Культура»

Імпічмент - це справедлива відповідь на корупцію глави держави в оборонній галузі під час війни.


Про це зазначив народний депутат від «Батьківщини» Сергій Євтушок у ефірі "5 каналу".


Він обурений тим фактом, що президент Порошенко та його корумповане оточення постачали непридатні запчастини для української армії за завищеними цінами з країни-агресора.


«Це кощунство», - наголосив представник «Батьківщини» і додав, що в питанні моралі Порошенко нічим не відрізняється від Януковича.


Це екстраординарна подія, адже частина цих корупційних оборудок проходила через підприємство, яке в той час належало президенту України - «Ленінська кузня».


Окрім того, Сергій Євтушок нагадав, що «Батьківщина» разом із демократичними силами в парламенті вимагали створити ТСК щодо розслідування корупції глави держави. Це стало би першим кроком до початку процедури імпічменту.


Натомість ВРУ підтримала за основу та в цілому проект постанови №10104 "Про невідкладне розслідування фактів, оприлюднених у ЗМІ щодо зловживань у державному концерні "Укроборонпром" та причетності до цього посадових осіб". Цей документ визначає, що повноваження ТСК для проведення розслідування фактів розкрадання у ЗСУ та підриву обороноздатності за 2004-17 розповсюджуються на будь-які правопорушення в оборонній сфері, в тому числі у 2018-2019 роках.


До того ж, зауважив політик, цю комісію очолює представник БПП: «І це тоді, коли в епіцентрі скандалу - Порошенко, його бізнес-партнери».


Сергій Євтушок обурився, що законопроект про імпічмент вже виписаний, пройшов парламентський комітет і готовий до ухвалення. Проте 4 роки влада блокує цей закон.


«Не маємо механізму відкликання президента - майємо Майдан», - зауважив він.


ba.org.ua



...

Імпічмент - це справедлива відповідь на корупцію глави держави в оборонній галузі під час війни. Про це зазначив народний депутат від «Батьківщини» Сергій Євтушок у ефірі "5 каналу". Він обурений тим фактом, що президент Порошенко та його корумповане оточення постачали непридатні запчастини для української армії за завищеними цінами з країни-агресора. «Це кощунство», - наголосив представник «Батьківщини» і додав, що в питанні моралі Порошенко нічим не відрізняється від Януковича. Це екстраординарна подія, адже частина цих корупційних оборудок проходила через підприємство, яке в той час належало президенту України - «Ленінська кузня». Окрім того, Сергій Євтушок нагадав, що «Батьківщина» разом із демократичними силами в парламенті вимагали створити ТСК щодо розслідування корупції глави держави. Це стало би першим кроком до початку процедури імпічменту. Натомість ВРУ підтримала за основу та в цілому проект постанови №10104 "Про невідкладне розслідування фактів, оприлюднених у ЗМІ щодо зловживань у державному концерні "Укроборонпром" та причетності до цього посадових осіб". Цей документ визначає, що повноваження ТСК для проведення розслідування фактів розкрадання у ЗСУ та підриву обороноздатності за 2004-17 розповсюджуються на будь-які правопорушення в оборонній сфері, в тому числі у 2018-2019 роках. До того ж, зауважив політик, цю комісію очолює представник БПП: «І це тоді, коли в епіцентрі скандалу - Порошенко, його бізнес-партнери». Сергій Євтушок обурився, що законопроект про імпічмент вже виписаний, пройшов парламентський комітет і готовий до ухвалення. Проте 4 роки влада блокує цей закон. «Не маємо механізму відкликання президента - майємо Майдан», - зауважив він. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика