Григорій Немиря взяв участь в експертній дискусії щодо зовнішньої політики України після виборів - «Культура» » «Новости Дня»
Млада
Опубликовано: 18:37, 15 марта 2019
Украина / Культура

Григорій Немиря взяв участь в експертній дискусії щодо зовнішньої політики України після виборів - «Культура»

Заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря взяв участь в експертній дискусії «Нова парадигма зовнішньої політики України після виборів: mission possible?», яку провів...
Григорій Немиря взяв участь в експертній дискусії щодо зовнішньої політики України після виборів - «Культура»

Заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря взяв участь в експертній дискусії «Нова парадигма зовнішньої політики України після виборів: mission possible?», яку провів Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД).


«Я щиро дякую організаторам за можливість такої широкої експертної дискусії у сфері зовнішньої політики. Наразі нам бракує спостережень, бачень та висновків щодо ключових положень зовнішньої політики України та ролі нашої держави у світі, - наголосив він. - Зовнішня політика починається вдома. Головне для зовнішньої політики - це добрий уряд вдома».


За його словами, у зовнішній політиці слід уникати кліше на кшталт «статус-кво є найкращим» та «все, що було до нас, є поганим».


Григорій Немиря також закликав відійти від твердження, що немає альтернативи Мінську та шукати опції, як «не вбивши Мінськ, не плестися стежкою, а знайти альтернативу, яка не вб'є Україну і дозволить встановити мир у нашій державі».




Зі свого боку народний депутат України, заступник Голови партії ВО «Батьківщина» Борис Тарасюк подякував МЦПД за ґрунтовні доповіді та наголосив, що «зовнішня політика не може компенсувати проблем і провалів внутрішньої політики».


«На мою думку, зовнішня політика України не має бути проамериканською чи проросійською, вона має бути проукраїнською. На жаль, зараз Україна припинила бути суб'єктом зовнішньої політики, навколо нашої держави відбувається боротьба зовнішньополітичних інтересів США, ЄС та Росії», - сказав він.


В експертній зустрічі, яка є частиною вивчення впливу глобальних ризиків на зовнішню і безпекову політику України, брали участь українські дипломати, фахівці та дослідники з академічних і неурядових інститутів і центрів.


ba.org.ua


...

Заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря взяв участь в експертній дискусії «Нова парадигма зовнішньої політики України після виборів: mission possible?», яку провів Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД). «Я щиро дякую організаторам за можливість такої широкої експертної дискусії у сфері зовнішньої політики. Наразі нам бракує спостережень, бачень та висновків щодо ключових положень зовнішньої політики України та ролі нашої держави у світі, - наголосив він. - Зовнішня політика починається вдома. Головне для зовнішньої політики - це добрий уряд вдома». За його словами, у зовнішній політиці слід уникати кліше на кшталт «статус-кво є найкращим» та «все, що було до нас, є поганим». Григорій Немиря також закликав відійти від твердження, що немає альтернативи Мінську та шукати опції, як «не вбивши Мінськ, не плестися стежкою, а знайти альтернативу, яка не вб'є Україну і дозволить встановити мир у нашій державі». Зі свого боку народний депутат України, заступник Голови партії ВО «Батьківщина» Борис Тарасюк подякував МЦПД за ґрунтовні доповіді та наголосив, що «зовнішня політика не може компенсувати проблем і провалів внутрішньої політики». «На мою думку, зовнішня політика України не має бути проамериканською чи проросійською, вона має бути проукраїнською. На жаль, зараз Україна припинила бути суб'єктом зовнішньої політики, навколо нашої держави відбувається боротьба зовнішньополітичних інтересів США, ЄС та Росії», - сказав він. В експертній зустрічі, яка є частиною вивчення впливу глобальних ризиків на зовнішню і безпекову політику України, брали участь українські дипломати, фахівці та дослідники з академічних і неурядових інститутів і центрів. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика