Олександр Трохимець: Влада погрожує судді Аблову, який відмінив підвищення ціни на газ для населення - «Происшествия» » «Новости Дня»
Луиза
Опубликовано: 18:48, 20 марта 2019
Украина / Происшествия и криминал

Олександр Трохимець: Влада погрожує судді Аблову, який відмінив підвищення ціни на газ для населення - «Происшествия»

19 березня з ефіру одного з телеканалів стало відомо, що суддю Окружного одміністративного суду Міста Києва Євгена Аблова, який 4 березня виніс рішення про визнання незаконною підвищення ціни на газ для населення,...
Олександр Трохимець: Влада погрожує судді Аблову, який відмінив підвищення ціни на газ для населення - «Происшествия»

19 березня з ефіру одного з телеканалів стало відомо, що суддю Окружного одміністративного суду Міста Києва Євгена Аблова, який 4 березня виніс рішення про визнання незаконною підвищення ціни на газ для населення, переслідує чинна влада.


Як повідомив сам суддя Аблов, йому стало відомо про невдоволення судовим рішенням з боку прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.


Володимир Борисович настільки розлютився, що «передав привіт» судді про те, що той навряд чи пройде оцінювання і буде звільнений з суду. Сам суддя в телеефірі влучно зазначив, «суддівське рішення - не дівчина, щоб подобатися або ні».


Я як ініціатор і учасник судового процесу про визнання незаконним підвищення ціни на газ, відповідально заявляю, що ні суддя Аблов, ні інші судді колегії, які слухали судову справу протягом майже трьох років, жодного разу не порушили норм ані процесуального ані матеріального права. Судовий процес з боку суддів був проведений на високому рівні і було винесено обґрунтоване та правове рішення!


Вважаю тиск на суддю Аблова таким, що показує лише слабкість і підлість чинної влади. Висловлюю підтримку Євгенію Валерійовичу, бажаю йому здоров'я та успішної професійної діяльності!


Олександр Трохимець,
офіційний представник Юлії Тимошенко у «тарифних» судових процесах проти уряду та НКРЕКП,
Facebook, 20 березня 2019р.



...

19 березня з ефіру одного з телеканалів стало відомо, що суддю Окружного одміністративного суду Міста Києва Євгена Аблова, який 4 березня виніс рішення про визнання незаконною підвищення ціни на газ для населення, переслідує чинна влада. Як повідомив сам суддя Аблов, йому стало відомо про невдоволення судовим рішенням з боку прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана. Володимир Борисович настільки розлютився, що «передав привіт» судді про те, що той навряд чи пройде оцінювання і буде звільнений з суду. Сам суддя в телеефірі влучно зазначив, «суддівське рішення - не дівчина, щоб подобатися або ні». Я як ініціатор і учасник судового процесу про визнання незаконним підвищення ціни на газ, відповідально заявляю, що ні суддя Аблов, ні інші судді колегії, які слухали судову справу протягом майже трьох років, жодного разу не порушили норм ані процесуального ані матеріального права. Судовий процес з боку суддів був проведений на високому рівні і було винесено обґрунтоване та правове рішення! Вважаю тиск на суддю Аблова таким, що показує лише слабкість і підлість чинної влади. Висловлюю підтримку Євгенію Валерійовичу, бажаю йому здоров'я та успішної професійної діяльності! Олександр Трохимець, офіційний представник Юлії Тимошенко у «тарифних» судових процесах проти уряду та НКРЕКП, Facebook, 20 березня 2019р. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика