Юлія Тимошенко: Нинішні вибори - можливість змінити систему - «Культура» » «Новости Дня»
Moore
Опубликовано: 18:11, 28 марта 2019
Украина / Культура

Юлія Тимошенко: Нинішні вибори - можливість змінити систему - «Культура»

Вибори президента - це шанс на реальні зміни в країні. Саме тому українці повинні прийти і проголосувати, щоб не залишити злочинну мафію при владі. На цьому Юлія Тимошенко наголосила під час мітингу...
Юлія Тимошенко: Нинішні вибори - можливість змінити систему - «Культура»
Юлія Тимошенко: Нинішні вибори - можливість змінити систему - «Культура»

Вибори президента - це шанс на реальні зміни в країні. Саме тому українці повинні прийти і проголосувати, щоб не залишити злочинну мафію при владі.


На цьому Юлія Тимошенко наголосила під час мітингу в м.Снігурівка на Миколаївщині, де вона перебуває в межах свого масштабного передвиборного туру (відвідано 58 населених пунктів майже в усіх областях України).


За словами лідера «Батьківщини», ініційований нею та розроблений з кращими фахівцями країни Новий курс - стратегія розвитку України - передбачає всі необхідні для змін кроки.


«Новий курс зробить інвентаризацію всіх наших ресурсів, він точно визначає, де наші можливості і як нам піднімати країну», - пояснила вона.


Насамперед, стратегія Тимошенко передбачатиме дуже важливий крок - заміну відсталої сировинної економіки на економіку інноваційного розвитку. У перші три роки існуватиме державна політика розвитку фермерства, сільгоспвиробництва, кооперативів і повна переробка нашої сільгосппродукції, зазначила вона. Це допоможе нам припинити бути сировинним придатком розвинених країн.


Новий курс ставить ключовим завданням також за 5 років досягнути рівня економіки та доходів сусідньої Польщі. Так, за нового президента мінімальна пенсія буде не менше прожиткового мінімуму - 4425 грн.


«Але це для тих людей, у кого мінімальний стаж. Не може бути зрівнялівки: людина, яка пропрацювала 30 років не може мати таку пенсію, як і людина, яка 5 років пропрацювала», - повідомила кандидат у Президенти і додала, що буде запроваджена також персоніфікована пенсійна система.


Після виборів буде запроваджено і медичне страхування. Так, роботодавці за рахунок зниження вдвічі податків платитимуть обов'язкову страховку для працюючих, а для пенсіонерів і дітей, непрацездатних страховку платитиме держава.


Окрім того, наголосила Юлія Тимошенко, ціни на газ після виборів будуть знижені вдвічі і, як наслідок, на тепло і на гарячу воду також впадуть, а газ власного видобутку буде спрямовано на потреби населення та бюджетної сфери.


Не оминула увагою Голова партії і підтримку молоді: у Новому курсі чітко прописані всі необхідні кроки для забезпечення роботою, гідною зарплатою та житлом.


Молоді сім'ї отримають допомогу на дитину, яку платив уряд Тимошенко: «Виплата при народженні першої дитини становитиме 50 тис. грн, другої - 100 тис. грн, а після народження третьої і більше - сума сягатиме 150 тис. грн».


Юлія Тимошенко запевнила, не прийти на вибори - означає дати владі бюлетень для фальсифікацій.


«Якщо ми всі включимось, у них шансу не буде. Закінчиться епоха руїн і почнеться епоха відродження та успіху», - підсумувала вона.


ba.org.ua



...

Вибори президента - це шанс на реальні зміни в країні. Саме тому українці повинні прийти і проголосувати, щоб не залишити злочинну мафію при владі. На цьому Юлія Тимошенко наголосила під час мітингу в м.Снігурівка на Миколаївщині, де вона перебуває в межах свого масштабного передвиборного туру (відвідано 58 населених пунктів майже в усіх областях України). За словами лідера «Батьківщини», ініційований нею та розроблений з кращими фахівцями країни Новий курс - стратегія розвитку України - передбачає всі необхідні для змін кроки. «Новий курс зробить інвентаризацію всіх наших ресурсів, він точно визначає, де наші можливості і як нам піднімати країну», - пояснила вона. Насамперед, стратегія Тимошенко передбачатиме дуже важливий крок - заміну відсталої сировинної економіки на економіку інноваційного розвитку. У перші три роки існуватиме державна політика розвитку фермерства, сільгоспвиробництва, кооперативів і повна переробка нашої сільгосппродукції, зазначила вона. Це допоможе нам припинити бути сировинним придатком розвинених країн. Новий курс ставить ключовим завданням також за 5 років досягнути рівня економіки та доходів сусідньої Польщі. Так, за нового президента мінімальна пенсія буде не менше прожиткового мінімуму - 4425 грн. «Але це для тих людей, у кого мінімальний стаж. Не може бути зрівнялівки: людина, яка пропрацювала 30 років не може мати таку пенсію, як і людина, яка 5 років пропрацювала», - повідомила кандидат у Президенти і додала, що буде запроваджена також персоніфікована пенсійна система. Після виборів буде запроваджено і медичне страхування. Так, роботодавці за рахунок зниження вдвічі податків платитимуть обов'язкову страховку для працюючих, а для пенсіонерів і дітей, непрацездатних страховку платитиме держава. Окрім того, наголосила Юлія Тимошенко, ціни на газ після виборів будуть знижені вдвічі і, як наслідок, на тепло і на гарячу воду також впадуть, а газ власного видобутку буде спрямовано на потреби населення та бюджетної сфери. Не оминула увагою Голова партії і підтримку молоді: у Новому курсі чітко прописані всі необхідні кроки для забезпечення роботою, гідною зарплатою та житлом. Молоді сім'ї отримають допомогу на дитину, яку платив уряд Тимошенко: «Виплата при народженні першої дитини становитиме 50 тис. грн, другої - 100 тис. грн, а після народження третьої і більше - сума сягатиме 150 тис. грн». Юлія Тимошенко запевнила, не прийти на вибори - означає дати владі бюлетень для фальсифікацій. «Якщо ми всі включимось, у них шансу не буде. Закінчиться епоха руїн і почнеться епоха відродження та успіху», - підсумувала вона. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика