Вадим Івченко закликав підтримати Закон України «Про основні засади державної аграрної політики та державної політики сільського розвитку» - «Экономика» » «Новости Дня»
Ramacey
Опубликовано: 15:52, 10 апреля 2019
Украина / Экономика / Финансы

Вадим Івченко закликав підтримати Закон України «Про основні засади державної аграрної політики та державної політики сільського розвитку» - «Экономика»

"Вчора на Аграрному комітеті розглядали проект Закону України «Про основні засади державної аграрної політики та державної політики сільського розвитку», № 9162 від 04.10.2018 р. Закликав присутніх підтримати даний...
Вадим Івченко закликав підтримати Закон України «Про основні засади державної аграрної політики та державної політики сільського розвитку» - «Экономика»
Вадим Івченко закликав підтримати Закон України «Про основні засади державної аграрної політики та державної політики сільського розвитку» - «Экономика»

"Вчора на Аграрному комітеті розглядали проект Закону України «Про основні засади державної аграрної політики та державної політики сільського розвитку», № 9162 від 04.10.2018 р. Закликав присутніх підтримати даний закон за основу та в цілому. Адже вважаю, що він є рамковим, і після його прийняття будемо до нього додавати різні нормативно-правові акти, які дадуть можливість розвивати аграрну галузь в правильному напрямі", - про це на своїй сторінці у =68.ARDk7yZykijY_EymRSa06Z7liPLfT-wb7HuHrQk3JlEGMI1iaxL5DXR7kcMCQRWjP6sohaKRqgsqfBHtbXHIoiL1HEu7i6wIVkaN9MyyksoxfjjXuCB1400WTlGvLSEqrMgrprOVPoHej49GuGFuTT69QTCxhlph9EahO_T-9Hr2ex-dti5rDlg6TcrC3nr2yGeFtJOWieHbnW-R9sVmvQnsrH0f7pS_dkB_cN98uPJgQK1L06C2f9ewwLjTPqgggfuBw4K1dyEPe4v4VDZBZ_L-zrA4jfqiiFxMjZtaiC9SdYNgD6wap6HzBfpuFY9WL5DKXjmTcBAApgpFsWO_MWPRaRJ0ksmTEnnNIcXltJ1_w6rvkLFqBYbETLBK6NpS&__tn__=-R]Фейсбуці пише народний депутат від "Батьківщини" Вадим Івченко.



"У своєму виступі зробив декілька акцентів щодо норм цього закону. По перше - просив Мінагрополітики вже зараз розпочати роботу над стратегією офісу аграрного аташе і запропонував всебічну підтримку як від Аграрного комітету, так і від депутатів у її підготовці. Адже саме аташе буде займатись просуванням нашої продукції за кордон, її захистом, презентацією, допомагати в участі агровиробникам у міжнародних виставках, тощо. По-друге. Що стосується норми про підвищення рівня зайнятості сільського населення в сільській місцевості. Це стосується несільськогосподарського виробництва. Для того, аби була можливість подати та запланувати програми щодо цього в бюджеті на наступний рік - документи мають бути розроблені якомога швидше!
Ще одне важливе зауваження: норма "Сприяння розвитку аграрної освіти та науки". Я вважаю, що потрібно говорити не про розвиток. Аграрна освіта потребує фундаментальної зміни. Ми ВЖЕ повинні розширювати базу тих хто займатиметься малими формами в сільському господарстві. Їх потрібно готувати. І на це потрібно витрачати державні кошти, збільшувати можливість перекваліфікації для тих, хто хоче переїхати в сільську місцевість. Робити це на базі Агроосвіти чи НМЦ. Дати можливість тим, хто хоче розпочати аграрний бізнес отримати відповідну практику у аграрних вузах. Адже часто в гонитві за грошима вузи роблять ставку на підготовку айтішників або адвокатів. Як вони будуть задіяні в аграрному виробництві - незрозуміло.
Є також дуже важливі норми щодо щодо створення сімейних ферм та їх функціонування, гарантування прав та інтересів землевласників та землекористувачів. Все це потрібно підтримати додатковими актами та законами. Адже попередні подібні документи про засади аграрної політики так і залишились "рамковими", - завершив парламентар.





"Вечірні Вісті"


...

"Вчора на Аграрному комітеті розглядали проект Закону України «Про основні засади державної аграрної політики та державної політики сільського розвитку», № 9162 від 04.10.2018 р. Закликав присутніх підтримати даний закон за основу та в цілому. Адже вважаю, що він є рамковим, і після його прийняття будемо до нього додавати різні нормативно-правові акти, які дадуть можливість розвивати аграрну галузь в правильному напрямі", - про це на своїй сторінці у =68.ARDk7yZykijY_EymRSa06Z7liPLfT-wb7HuHrQk3JlEGMI1iaxL5DXR7kcMCQRWjP6sohaKRqgsqfBHtbXHIoiL1HEu7i6wIVkaN9MyyksoxfjjXuCB1400WTlGvLSEqrMgrprOVPoHej49GuGFuTT69QTCxhlph9EahO_T-9Hr2ex-dti5rDlg6TcrC3nr2yGeFtJOWieHbnW-R9sVmvQnsrH0f7pS_dkB_cN98uPJgQK1L06C2f9ewwLjTPqgggfuBw4K1dyEPe4v4VDZBZ_L-zrA4jfqiiFxMjZtaiC9SdYNgD6wap6HzBfpuFY9WL5DKXjmTcBAApgpFsWO_MWPRaRJ0ksmTEnnNIcXltJ1_w6rvkLFqBYbETLBK6NpS

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика