В Одесі поліція затримала групу наркоторговців (відео) - «Происшествия» » «Новости Дня»
Farrell
Опубликовано: 21:10, 13 апреля 2019
Украина / Происшествия и криминал

В Одесі поліція затримала групу наркоторговців (відео) - «Происшествия»

Її учасники розповсюджували психотропні речовини на території міста. У зловмисників вилучено наркотичні засоби на загальну суму біля мільйона гривень. Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської...
В Одесі поліція затримала групу наркоторговців (відео) - «Происшествия»
В Одесі поліція затримала групу наркоторговців (відео) - «Происшествия»

Її учасники розповсюджували психотропні речовини на території міста. У зловмисників вилучено наркотичні засоби на загальну суму біля мільйона гривень.


Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.


П'ятьох фігурантів викрили співробітники відділу оперативних розробок у Південному регіоні (м. Одеса) Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України спільно з працівниками Приморського відділу поліції Одеси під процесуальним керівництвом Одеської місцевої прокуратури № 3.


До складу групи входили особи від 24 до 37 років. Координувала їхні дії 28-річна жителька Одеси.


В ході проведення ряду санкціонованих обшуків за місцем мешкання зловмисників було виявлено та вилучено близько кілограма психотропних речовин, спеціальні пристрої для їх вживання, пакувальний матеріал, електронні ваги, зброю, засоби мобільного зв'язку з клієнтською базою, банківські картки та записні книжки з адресами та даними клієнтів.


Усе вилучене направлено на експертизу.


На даний час усіх учасників злочинної групи затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.


Правоохоронці проводять заходи по встановленню інших осіб, які причетні до злочинної схеми наркоторгорців.


За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Слідство триває.




...

Її учасники розповсюджували психотропні речовини на території міста. У зловмисників вилучено наркотичні засоби на загальну суму біля мільйона гривень. Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області. П'ятьох фігурантів викрили співробітники відділу оперативних розробок у Південному регіоні (м. Одеса) Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України спільно з працівниками Приморського відділу поліції Одеси під процесуальним керівництвом Одеської місцевої прокуратури № 3. До складу групи входили особи від 24 до 37 років. Координувала їхні дії 28-річна жителька Одеси. В ході проведення ряду санкціонованих обшуків за місцем мешкання зловмисників було виявлено та вилучено близько кілограма психотропних речовин, спеціальні пристрої для їх вживання, пакувальний матеріал, електронні ваги, зброю, засоби мобільного зв'язку з клієнтською базою, банківські картки та записні книжки з адресами та даними клієнтів. Усе вилучене направлено на експертизу. На даний час усіх учасників злочинної групи затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Правоохоронці проводять заходи по встановленню інших осіб, які причетні до злочинної схеми наркоторгорців. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Слідство триває. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика