В Індонезії відбуваються "найскладніші вибори у світі" - «Автоновости» » «Новости Дня»
Dernck
Опубликовано: 15:07, 17 апреля 2019
Украина / Авто

В Індонезії відбуваються "найскладніші вибори у світі" - «Автоновости»

В Індонезії у середу, 17 квітня, почалося голосування на виборах президента, депутатів двопалатного Народного консультативного конгресу, а також регіональних і місцевих законодавчих органів. Віддати свій голос зможуть...
В Індонезії відбуваються "найскладніші вибори у світі" - «Автоновости»
В Індонезії відбуваються "найскладніші вибори у світі" - «Автоновости»

В Індонезії у середу, 17 квітня, почалося голосування на виборах президента, депутатів двопалатного Народного консультативного конгресу, а також регіональних і місцевих законодавчих органів. Віддати свій голос зможуть близько 93 мільйонів із загалом 260 мільйонів жителів країни.


За головний державний пост змагаються два основні кандидати - нинішній президент країни Джоко Відодо та індонезійський військовий, генерал-лейтенант у відставці Прабово Субіанто. Це протистояння, фактично, є повторенням сценарію 2014 року, коли останній з них програв конкуренту.


За підсумками попередньої кампанії Відодо переміг за рахунок підтримки соціального плюралізму, заходів стимулювання економіки і модернізації інфраструктури. Субіанто сподівається цього разу взяти реванш і позиціонує себе як сильного лідера, що дотримується курсу на дотримання закону і порядку, а також консервативних ісламських цінностей. Суперник, зокрема, критикує Відодо за те, що той не виконав передвиборчих обіцянок щодо щорічного економічного зростання на рівні семи відсотків. Разом з тим за п'ять років перебування президента при владі цей показник не опускався нижче п'яти відсотків.


"Найскладніші вибори у світі"


Загалом у виборах різного рівня в Індонезії беруть участь понад 245 тисяч кандидатів, які борються за 20 тисяч місць у національному, регіональному та місцевому законодавчих органах.


Для забезпечення нормального виборчого процесу на 810 тисячах виборчих дільниць задіяні близько шести мільйонів співробітників. Експерти вже назвали голосування в Індонезії "найскладнішими виборами у світі".


Очікується, що оголошення офіційних результатів виборів відбудеться 25 квітня. Індонезія - це країна з найбільшим мусульманським населенням у світі: 90 відсотків її жителів сповідують іслам.



dw.com


...

В Індонезії у середу, 17 квітня, почалося голосування на виборах президента, депутатів двопалатного Народного консультативного конгресу, а також регіональних і місцевих законодавчих органів. Віддати свій голос зможуть близько 93 мільйонів із загалом 260 мільйонів жителів країни. За головний державний пост змагаються два основні кандидати - нинішній президент країни Джоко Відодо та індонезійський військовий, генерал-лейтенант у відставці Прабово Субіанто. Це протистояння, фактично, є повторенням сценарію 2014 року, коли останній з них програв конкуренту. За підсумками попередньої кампанії Відодо переміг за рахунок підтримки соціального плюралізму, заходів стимулювання економіки і модернізації інфраструктури. Субіанто сподівається цього разу взяти реванш і позиціонує себе як сильного лідера, що дотримується курсу на дотримання закону і порядку, а також консервативних ісламських цінностей. Суперник, зокрема, критикує Відодо за те, що той не виконав передвиборчих обіцянок щодо щорічного економічного зростання на рівні семи відсотків. Разом з тим за п'ять років перебування президента при владі цей показник не опускався нижче п'яти відсотків. "Найскладніші вибори у світі" Загалом у виборах різного рівня в Індонезії беруть участь понад 245 тисяч кандидатів, які борються за 20 тисяч місць у національному, регіональному та місцевому законодавчих органах. Для забезпечення нормального виборчого процесу на 810 тисячах виборчих дільниць задіяні близько шести мільйонів співробітників. Експерти вже назвали голосування в Індонезії "найскладнішими виборами у світі". Очікується, що оголошення офіційних результатів виборів відбудеться 25 квітня. Індонезія - це країна з найбільшим мусульманським населенням у світі: 90 відсотків її жителів сповідують іслам. dw.com .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика