Іван Крулько: Знизити ціни на газ лише риторикою неможливо – потрібні управлінські рішення - «Автоновости» » «Новости Дня»
Гавриил
Опубликовано: 12:03, 19 апреля 2019
Украина / Авто

Іван Крулько: Знизити ціни на газ лише риторикою неможливо – потрібні управлінські рішення - «Автоновости»

Для того щоб ціна на газ знизилась, владі треба ухвалювати відповідні управлінські рішення, а не вимагати щось від «Нафтогазу». Таку думку висловив заступник Голови партії...
Іван Крулько: Знизити ціни на газ лише риторикою неможливо – потрібні управлінські рішення - «Автоновости»
Іван Крулько: Знизити ціни на газ лише риторикою неможливо – потрібні управлінські рішення - «Автоновости»

Для того щоб ціна на газ знизилась, владі треба ухвалювати відповідні управлінські рішення, а не вимагати щось від «Нафтогазу».


Таку думку висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ранкового ефіру на телеканалі NewsOne.


За його словами, зокрема, «Батьківщина» пропонує встановити три правила.


«Перше - спрямувати весь газ українського видобутку для потреб населення, друге - знизити рентні платежі, третє - знизити рентабельність газовидобувних компаній з 300 до 30%, а також боротись із корупцією у газовій сфері», - зауважив народний депутат.


Окрім того, переконаний Іван Крулько, треба скасовувати постанову Кабміну, якою встановлена ціна на газ, і пускати вільний обіг газу або ухвалювати нову постанову з нижчою ціною.


«Тоді це питання можна буде вирішити. Тоді буде менше риторики та більше справ, на які так давно чекають люди», - продовжив політик.


Заступник Голови партії «Батьківщина» нагадав, що на відміну від нинішньої влади Юлія Тимошенко має реальний план та політичну волю для зниження ціни на газ.


«Завдяки позову Юлії Тимошенко і майже трирічній боротьбі у судах була скасована постанова Кабміну № 316, якою встановлювалось підвищення ціни на газ урядом. У суді доведено, що це було незаконно», - сказав він.


На думку Івана Крулька, свідченням тому, що у влади немає ні бажання, ні плану знижувати ціни є, зокрема, й відповідь Міністерства енергетики, яку він днями отримав на депутатське звернення з приводу застосування коефіцієнту 0,8 на газ у Солотвино. У ній зазначено, що з 1 травня 2019 року по 31 грудня 2019 року роздрібна ціна природного газу для всіх побутових споживачів становитиме 9716,54 грн/ 1 тис. кубометрів.


«На жаль, люди зробили не той вибір. Зараз наступає неопалювальний сезон і підвищення ціни так сильно відчутно не буде, а от що робитимуть у жовтні, коли опалювальний сезон розпочнеться і коли ціна зросте на понад 40%, як планувалось?» - риторично підсумував заступник Голови партії.


ba.org.ua


...

Для того щоб ціна на газ знизилась, владі треба ухвалювати відповідні управлінські рішення, а не вимагати щось від «Нафтогазу». Таку думку висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ранкового ефіру на телеканалі NewsOne. За його словами, зокрема, «Батьківщина» пропонує встановити три правила. «Перше - спрямувати весь газ українського видобутку для потреб населення, друге - знизити рентні платежі, третє - знизити рентабельність газовидобувних компаній з 300 до 30%, а також боротись із корупцією у газовій сфері», - зауважив народний депутат. Окрім того, переконаний Іван Крулько, треба скасовувати постанову Кабміну, якою встановлена ціна на газ, і пускати вільний обіг газу або ухвалювати нову постанову з нижчою ціною. «Тоді це питання можна буде вирішити. Тоді буде менше риторики та більше справ, на які так давно чекають люди», - продовжив політик. Заступник Голови партії «Батьківщина» нагадав, що на відміну від нинішньої влади Юлія Тимошенко має реальний план та політичну волю для зниження ціни на газ. «Завдяки позову Юлії Тимошенко і майже трирічній боротьбі у судах була скасована постанова Кабміну № 316, якою встановлювалось підвищення ціни на газ урядом. У суді доведено, що це було незаконно», - сказав він. На думку Івана Крулька, свідченням тому, що у влади немає ні бажання, ні плану знижувати ціни є, зокрема, й відповідь Міністерства енергетики, яку він днями отримав на депутатське звернення з приводу застосування коефіцієнту 0,8 на газ у Солотвино. У ній зазначено, що з 1 травня 2019 року по 31 грудня 2019 року роздрібна ціна природного газу для всіх побутових споживачів становитиме 9716,54 грн/ 1 тис. кубометрів. «На жаль, люди зробили не той вибір. Зараз наступає неопалювальний сезон і підвищення ціни так сильно відчутно не буде, а от що робитимуть у жовтні, коли опалювальний сезон розпочнеться і коли ціна зросте на понад 40%, як планувалось?» - риторично підсумував заступник Голови партії. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика