Іван Крулько: У нас сьогодні є можливості для побудови сильної парламентської республіки - «Автоновости» » «Новости Дня»
Неонила
Опубликовано: 15:50, 22 апреля 2019
Украина / Авто

Іван Крулько: У нас сьогодні є можливості для побудови сильної парламентської республіки - «Автоновости»

Парламентські вибори стануть, по суті, виборами прем'єр-міністра та подальшого курсу України. Таке переконання висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько, підсумовуючи...
Іван Крулько: У нас сьогодні є можливості для побудови сильної парламентської республіки - «Автоновости»
Іван Крулько: У нас сьогодні є можливості для побудови сильної парламентської республіки - «Автоновости»

Парламентські вибори стануть, по суті, виборами прем'єр-міністра та подальшого курсу України.


Таке переконання висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько, підсумовуючи результати другого туру президентських виборів на телеканалі «NewsOne».


На його думку, «вибори президента стали тихим бунтом людей проти старої системи, проти невиконаних обіцянок, проти брехні з екранів, проти корупції, проти фасадності, коли фасад красивий, а за фасадом робляться чорні речі».


За словами Івана Крулька, зробивши такий вибір, Україна стала першою країною на старому континенті в Європейському союзі, яка показала, що 73 % громадян вмить можуть перестати бути консервативними, повірити у зміни і проголосували за це. Тому деякі політики та політсили зараз помилково дивляться на результати другого туру президентських виборів як на власні рейтинги або як на зміну вектору країни.


«Сторона Порошенка, наприклад, вважає, що у цих 26% вони зафіксували свою опозиційність і це їхній рейтинг, який можна буде показати на парламентських виборах. Але це не так. У 73%, наприклад, хтось хоче побачити реванш і зміну з європейського вектору на промосковський. І це не так», - зазначив заступник Голови партії.


На думку народного депутата, сьогодні у нас є гарні можливості для побудови сильної парламентської республіки. Але для цього новий президент має займатись зміною змістів, а не фасадів.


«Я сподіваюсь, що на парламентських виборах український народ продовжить курс на Європу та дасть змогу обрати для президента Зеленського, якому ще треба набувати досвід, сильного прем'єр-міністра, який зробить ті баланси, на які чекає Україна. Люди нарешті побачать очікувані зміни - економічний розвиток та відновлення», - резюмував Іван Крулько.


ba.org.ua


...

Парламентські вибори стануть, по суті, виборами прем'єр-міністра та подальшого курсу України. Таке переконання висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько, підсумовуючи результати другого туру президентських виборів на телеканалі «NewsOne». На його думку, «вибори президента стали тихим бунтом людей проти старої системи, проти невиконаних обіцянок, проти брехні з екранів, проти корупції, проти фасадності, коли фасад красивий, а за фасадом робляться чорні речі». За словами Івана Крулька, зробивши такий вибір, Україна стала першою країною на старому континенті в Європейському союзі, яка показала, що 73 % громадян вмить можуть перестати бути консервативними, повірити у зміни і проголосували за це. Тому деякі політики та політсили зараз помилково дивляться на результати другого туру президентських виборів як на власні рейтинги або як на зміну вектору країни. «Сторона Порошенка, наприклад, вважає, що у цих 26% вони зафіксували свою опозиційність і це їхній рейтинг, який можна буде показати на парламентських виборах. Але це не так. У 73%, наприклад, хтось хоче побачити реванш і зміну з європейського вектору на промосковський. І це не так», - зазначив заступник Голови партії. На думку народного депутата, сьогодні у нас є гарні можливості для побудови сильної парламентської республіки. Але для цього новий президент має займатись зміною змістів, а не фасадів. «Я сподіваюсь, що на парламентських виборах український народ продовжить курс на Європу та дасть змогу обрати для президента Зеленського, якому ще треба набувати досвід, сильного прем'єр-міністра, який зробить ті баланси, на які чекає Україна. Люди нарешті побачать очікувані зміни - економічний розвиток та відновлення», - резюмував Іван Крулько. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика